Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Γενικές εντυπώσεις από τους πιλότους του ABC


Επιτέλους μάθαμε κάποιες κριτικές και για τους πιλότους του καναλιού με τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους για την επερχόμενη σεζόν. Συμπεριλαμβάνονται σειρές όπως τα 666 Park Avenue, Last Resort, Zero Hour και άλλα....

Γράφω μερικές γενικές εντυπώσεις για την κάθε σειρά του καναλιού μετά από τις κριτικές εδώ (οι οποίοι έχουν δει τους πιλότους!).

666 Park Avenue: Τα σχόλια έτειναν λίγο πολύ στο ότι πρόκειται για μια σειρά με πολύ καλό καστ (ειδικά τον Terry O Quinn) αλλά σαν θεματολογία δεν λέει και πολλά. Προφανώς δεν λένε κάτι τραγικό οπότε είναι και θέμα γούστου στην τελική.

Last Resort: Είναι από τους πιλότους που εντυπωσίασαν περισσότερο τους κριτικούς, αλλά ακόμα και οι ίδιοι παρά τον ενθουσιασμό τους αναρωτιούνται πως θα εξελιχθεί σε σειρά. Σίγουρα μετά από αυτά τα σχόλια θα δώσω μια ευκαιρία στον πιλότο και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να έχουν κάτι στο μυαλό τους οι παραγωγοί...

Nashville: Πολύ καλά τα σχόλια και για αυτή τη σειρά μέχρι στιγμής, όποιος γουστάρει μιούζικαλς (και λίγο σαπούνι πρέπει να 'χει!) ας ρίξει μια ματιά.

Mistresses: Μέτριες οι πρώτες αντιδράσεις, με μέγα αρνητικό ότι από τους 7 κριτικούς που σχολιάζουν τους πιλότους, σχολίασαν μόνο 4. Καλά οι υπόλοιποι βαρέθηκαν;;;

Red Widow: Επίσης μέτριες οι πρώτες αντιδράσεις, αλλά με 5 κριτικούς αυτή τη φορά να σχολιάζουν. Ωστόσο σε γενικές γραμμές είναι καλύτερα τα σχόλια από το Mistresses, αλλά διακρίνω μια βαρεμάρα.

Zero Hour: Μπορώ να πω ότι το τρέιλερ μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά τώρα βλέπω χειρότερα σχόλια και από αυτά του Revolution (όσο αφορά τις σειρές που αναμέναμε!). Ωστόσο πολύ αναφέρεται ο Κώδικας Ντα Βίντσι σε σχέση με τη μυθολογία της σειράς, που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Θέλω να ελπίζω ότι απλά δεν είναι του γούστου τους. 

24 σχόλια:

  1. Ενταξει πανω κατω αν εξαιρεσεις το Zero Hour για τα υπολοιπα που ενδιαφερομαι τα περιμενα!!!!!!! Το 666 Park Avenue ξεχωριζει η ηγετικη μορφη του δασκαλου  Terry O Quinn (οταν τελειωσει δυστηχως το Person of Interest σε καμια δεκαρια χρονια {υπερβαλω;;;;;;} θα ηθελα να γινει η σειρα με τον τιτανομεγιστο Michael Emerson υπο την καθοδηγηση του J.J Abrams) και το σεναριο δεν ειχε κανενα τρελο ενδιαφερον!!! Ευχομαι το Last Resort να πετυχει (αν και το εχουν ριξει στον λακκο με τα φιδια οποτε δυστηχως δεν του δινω ελπιδες να αντεξει) εξαιρετικο προμο καλο καστ μενει να δουμε πως θα το συνεχισουν!!! Σε ο,τι αφορα το Zero Hour τα σχολια ειναι απογοητευτικα το ηξερα οτι θα θυμιζει κωδικα ντα βιντσι θα δουμε,ετσι και αλλιως ειναι στην μεση της σεζον εχουμε ακομα δρομο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμώτο απογοητεύτηκα λίγο για το 666 Park Avenue, η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσίασε και το τρέιλερ αλλά παίζει ο μεγάλος Λοκ! Θα είναι κακό να ευχηθώ να πατώσει η σειρά για να τον δούμε κάπου αλλού;;; 
    Δεν υπερβάλλεις για το Person of Interest και εγώ κάπου εκεί το βλέπω να πηγαίνει (άντε μέχρι 8 το λιγότερο) από εκεί και πέρα είναι καθαρά απόφαση των συντελεστώ της σειράς το πόσο θέλουν να συνεχίσουν και μπορούν... αλλά μετά το Person of Interest δεν ξέρω αν ο Michael Emerson θα θέλει να συνεχίσει στην τηλεόραση! Φαντάσου είναι ήδη 5 χρόνια στο Lost, και πολλά παραπάνω στο Person of Interest θα τα φτύσει ο φουκαράς, θα κουραστεί!!! Θα είναι και σε ηλικία για σύνταξη. Ας τους δούμε σε καμιά τηλεταινία μαζί :) 
    Και εγώ το ελπίζω για το Last Resort, απλά θέλει πολύ προσοχή η συνέχεια να μην κουράσει, πρέπει να ξέρουν που να βαδίσουν... 
    Το Zero Hour νομίζω πάει για κόψιμο κατευθείαν, λίγο τα αρνητικά σχόλια (όχι ότι επηρεάζουν, αλλά πάνω κάτω οι περισσότεροι την ίδια άποψη θα έχουν αφού το δουν!), λίγο και το ότι παίζεται midseason που λες και εσύ δεν το βλέπω να τραβάει για πολύ.... κρίμα και μου άρεσε το θέμα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω σε ολα !!! Καλο θα ηταν να τελειωσει γρηγορα το 666 και να τον δουμε ως γκεστ στο PoI!!!!! Δεν θα ηταν απλα γαματο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά γαμάτο... και λίγα λες!!!! Άκου ρόλο γαμάτο που θα μπορούσε να έχει... αρχηγός του τμήματος της αστυνομίας (recuring ή regural κατά προτίμηση... μη μείνουμε σε guests!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  Μπα σε αυτη την θεση θα ειναι η καρτερ στο μελλον εσυ το ειπες χαχαχα !!! Αν τον ειχαμε ως γκεστ θα τον ηθελα ως αυτον που κινει τα νηματα για την λειτουργια της Μηχανης στην κυβερνηση !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι σωστά, εκτός και αν την απολύσουν και δουλεύει εξολοκλήρου για τον Φιντς! Ναι ωραίο και το guest που λες, πρέπει να παίξει ένα δυνατό ρόλο όπως και να ΄χει, όπου να έχει παράλληλα και προοπτικές για συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακαρι να γινοταν!!!!!!!! αρχισε η εξεταστικη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι από εχτές! Έγραψα και καλά και πήρα λίγο αέρα τώρα και χαλάρωσα χαχαχαχαχα. Εσύ πως τα πας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο ρε φιλε!!!!! Καλα νομιζω εως τωρα στα τρια πρωτα, τα επομενα τεσσερα ειναι ενα και ενα θα δειξει !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο και σε σένα! Άντε καλά θα τα πας και στα επόμενα, καλή επιτυχία... πάλι καλά που έχουν τελειώσει και οι σειρές να λέμε!!! (πλάκα πλάκα το χειμερινό εξάμηνο χρωστάω τα 2πλάσια μαθήματα απ' ότι στο εαρινό... γιατί άραγε;;; χαχαχαχα!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι να είναι καλό το Last Resort! Για το Zero Hour το περίμενα πως θα είναι μάπα απ΄το trailer που μας έδειξαν... οπότε θα δώσω ευκαιρία σε 5 πιλότους (Revolution, Last Resort, Following, Vegas και Hannibal)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μειώνονται σιγά σιγά βλέπω :) ... εγώ θα έβγαζα και τους 2 ακριανούς πιλότους (Revolution, Hannibal).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13.  Για το Revolution είμαι περίεργος (να δω πόσο θα το αντέξω αν είναι όσο κακό λένε) και Hannibal απλά δεν γίνεται να μη δω γιατί είναι ο αγαπημένος μου serial killer (οπότε πάλι είμαι περίεργος)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστω επισης!!! Ναι ρε φιλε δικιο  εχεις,στην εξεταστικη του χειμερινου με τοσες σειρες σε εξελιξη που να κατσεις να διαβασεις!!! Ασε παλι καλα που τωρα εχω μονο ενα επεισοδιο Teen Wolf καθε εβδομαδα και διαβαζουμε και λιγο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιστεύω 2 επεισόδια θα τα αντέξεις! 
    Hannibal εγώ δεν έχω δει ακόμα την τελευταία ταινία (αν και την έχω κατεβασμένη 1,5 χρόνο τώρα :P), αλλά και εμένα μου αρέσει πολύ σαν serial killer... αλλά είναι NBC ρε γαμώτο! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαχαχα, έτσι είναι! Τώρα βέβαια έχουμε αντίπαλο και τη ζέστη!!! Εγώ ευτυχώς τώρα δεν έχω τίποτα να βλέπω οπότε δεν παρασύρομαι... από Ιούλιο θα έχω ένα επεισόδιο Breaking Bad την εβδομάδα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ειχες πει οτι θα εβλεπες Revenge;;;; Ασε η ζεστη μας πεθαινει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι το είχα πει, το άρχισα κιόλας είδα 3 επεισόδια σε 3 μέρες αλλά το έχω ξεχασμένο τώρα... (μη με παρασύρεις εξεταστιάτικα :P )  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν εννοείς το Hannibal Rising, δεν χρειάζεται να το δεις. Αλήθεια την 1η ταινία με τον Hannibal την έχεις δει; Για το Manhunter του Michael Mann λέω (βασίζεται στο βιβλίο Red Dragon) στο οποίο δεν έπαιζε ο Hopkins... Εξαιρετική ταινία! Σίγουρα αξίζει να τη δεις κι ας έχεις δει το Red Dragon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γιατί είχα δει όλες τις ταινίες του Hannibal μαζεμένες πριν χροοόνια... την τριλογία του Hopkins πάντως την έχω δει σίγουρα!!! Ναι το Rising εννοώ, ωραία δε θα το δω, θα το διαγράψω κιόλας να ελαφρύνει λίγο το pc :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. DEN dino pote symasia sths kritikes ton eidikon stayro.mhn ksexnas pos oi eidikh edinan sto lost 20%pithanothta kapote na phgene gia 2o kyklo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α ναι; δεν το 'ξερα...δεν έβλεπα τότε Lost!
    Εννοείται ότι δεν ισχύουν 100% αυτά που λένε, απόψεις είναι όλα, κουβέντα να γίνεται δηλαδή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. To Mistresses θα είναι σειράρα μόνο και μόνο γιατί παίζει η Alyssa Milano!!! Δεν με νοιάζει τι λένε οι κριτικοί, θα τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. και στο Touch παίζει ο Kiefer Sutherland αλλά τελικά δυστυχώς δεν είναι σειράρα :P , αλλά γενικά μη σε νοιάζει τι λένε οι πρώτες κριτικές! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή