Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

The Leftovers - H νέα σειρά του Damon Lindelof


H νέα σειρά του παραγωγού του Lost είναι βασισμένη στη νουβέλα "The Leftovers". Ο Lindelof θα έχει χρέη παραγωγού αφού ο ίδιος ενδιαφέρθηκε για την μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη. Επίσης στην παραγωγή θα βρίσκεται και  ο συγγραφέας του βιβλίου, Tom Perotta. 
Διαβάστε το θέμα της σειράς... 

H σειρά λαμβάνει χώρα στη Γη μετά από ένα συμβάν κατά το οποίο εξαφανίστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, εμπειριών και θρησκευτικών πεποιθήσεων εξαφανίζονται σε αυτό το γεγονός που αργότερα αναφέρεται ως "Sudden Daparture" (ξαφνικός αποχαιρετισμός) αφήνοντας τους "Leftovers" (αυτούς που έμειναν!) να αναρωτιούνται τι έγινε.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η σειρά θα προβάλλεται από το καλωδιακό HBO! Ο Damon σε πρόσφατη συνέντευξη είπε ότι του αρέσουν οι σειρές που εστιάζουν στους χαρακτήρες μέσα σε έναν τρελό κόσμο κατά προτίμηση! Μάλιστα δήλωσε φανατικός οπαδός του Breaking Bad και του Mad Men. Τέλος, πριν περίπου ένα μήνα είπε ότι η επόμενη σειρά που θα κάνει δε θα έχει "τρελή" μυθολογία, με την έννοια ότι δε θα είναι τόσο πολύπλοκη σειρά όπως το Lost. 

Η βασική πηγή ήταν αυτή

1 σχόλιο: