Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Episode Guide: Dexter Season 3




3.01 - Our Father
Αρκετούς μήνες μετά τη 2η σεζόν, ο Dexter θα κυνηγάει τον  Fred "Freebo" Bowman, έναν έμπορο ναρκωτικών, ενώ παράλληλα θα αναρωτιέται κατά πόσο ο κώδικας του Χάρυ είναι σωστός. Η Ρίτα θα κάνει μια ανακάλυψη που θα της αλλάξει τη ζωή.

3.02 - Finding Freebo
Η Ρίτα και ο Dexter πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το μωρό, ενώ ο Dexter έχει αρχίσει να ανησυχεί για τον ρόλο του ως πατέρας. Παράλληλα η Debra θα προσπαθήσει να βρει την ταυτότητα ενός θύματος όπου ο Dexter θα καταλάβει ότι είναι η κοπέλα του Freebo.

3.03 - The Lion Sleeps Tonight
Ένα 2ο πτώμα γδαρμένο θα βρεθεί. Γνωρίζοντας ο Dexter ότι δεν είναι ο Freebo ένοχος, θα βοηθήσει την Debra στην έρευνα της.

3.04 - All in the Family
Ο Ramon τα βάζει με την αστυνομία που δεν μπορούν να βρουν τον δολοφόνο του αδερφού του και όταν ο Μιγκελ αποφασίζει ότι πρέπει να του πει την αλήθεια ο Ντέξτερ αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να αποδείξει τον Ραμόν ανάξιο εμπιστοσύνης.

3.05 - Turning Biminese
Ο Μιγκέλ θα επιλέξει το επόμενο θύμα του Ντέξτερ. Η Ρίτα θα έχει ανάγκη τον Ντέξτερ αλλά δε θα μπορεί να τον βρει. Παράλληλα η Ντέμπρα θα έχει μία νέα ερωτική έλξη.

3.06 - Sí Se Puede
Ο Μιγκέλ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει την αληθινή ταυτότητα του Dexter και συνεχίζει να του επιλέγει θύματα. Αυτή τη φορά έναν φυλακισμένο που θα τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

3.07 - Easy as Pie
Ο Μιγκέλ έχει ξεφύγει και ζητάει από τον Dexter να σκοτώσει κάποιον που δεν ταιριάζει με τον κώδικα του Dexter. H γυναίκα του Μιγκέλ θα νομίζει ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, ενώ η Debra θα αποκαλύψει μια φρικτή αλήθεια στον Αντον.

3.08 - The Damage a Man Can Do
H Ντέμπρα για χάρη του Αντον θα αναγκαστεί να αποκαλύψει μία αλήθεια. Παράλληλα η Ελλεν ανησυχεί για την συμπεριφορά του Μιγκέλ.

3.09 - About Last Night
Μετά την εξαφάνιση της Ελλεν, o Dexter φοβάται ότι ίσως ο Μιγκέλ ξέφυγε από τον κώδικα του Χάρυ. Στο μεταξύ ο The Skinner κυκλοφορεί ελεύθερος και σφάζει τα θύματα του.

3.10 - Go Your Own Way
Ο Dexter θα προσπαθήσει να κοντρολάρει τον Μιγκελ μετά τις ανακαλύψεις που έκανε, αλλά ο Μιγκέλ θα τον εκβιάσει εις βάρος της Ντεμπ.

3.11 - I Had a Dream
Ο Dexter θα αρχίζει να φτιάχνει το σχέδιο του να σκοτώσει τον Μιγκέλ, ενώ παράλληλα η LaGuerta θα υποψιάζεται ότι ο Μιγκέλ ευθύνεται για το θάνατο της Έλλεν. Στο μεταξύ ο Dexter θα κάνει μια αποκάλυψη στην Ντέμπρα.

3.12 - Do You Take Dexter Morgan?
Το τελευταίο εμπόδιο του Dexter πλέον είναι ο Ραμόν. Η LaGuerta θα ζητήσει τη βοήθεια του Ντέξτερ για να ξεσκεπάσουν τον Μιγκέλ, ενώ παράλληλα ο Ντέξτερ θα ετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου