Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Episode Guide: Dexter Season 4



4.01- Living the Dream
Βρισκόμαστε 6 μήνες μετά το γάμο του Dexter, o οποίος πλέον μένει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του σε ένα νέο σπίτι. Η δουλειά του πατέρα τον κρατάει ξάγρυπνο και επηρεάζεται η δουλειά του. Παράλληλα επιστρέφει στο Μαϊάμι ο Lundy αφού έχει συνταξιοδοτηθεί με στόχο να πιάσει έναν κατά συρροήν δολοφόνο που του έχει ξεφύγει, τον Triniti Killer.

4.02 - Remains to Be Seen
O Dexter θα προσπαθήσει να θυμηθεί τις τελευταίες του κινήσεις πριν το ατύχημα με σκοπό να εντοπίσει το πτώμα του Benny Gomez. Στο μεταξύ ο Triniti επιλέγει το επόμενο θύμα του.

4.03 - Blinded by the Light
Κάποιος στη γειτονιά του Dexter αρχίζει να κάνει βανδαλισμούς και ο Dexter πρέπει να τον σταματήσει. Στο μεταξύ ο Τριάδας σκοτώνει το νέο του θύμα.

4.04 - Dex Takes a Holiday
Η Ρίτα και τα παιδιά φεύγουν για έναν γάμο εκτός πόλης και έτσι ο Dexter βρίσκει ευκαιρία για να ασχοληθεί με το "χόμπι" του. Το θύμα του είναι μία αστυνομικός που σκότωσε την οικογένεια της. Στο μεταξύ η δημοσιογράφος -κοπέλα του Κουΐν- θέλει να κάνει άρθρο εναντίον του τμήματος ότι χάνουν χρόνο με τις θεωρίες του Landy αντί να πιάσουν τον δολοφόνο των διακοπών.

4.05 - Dirty Harry
Μετά τα τελευταία γεγονότα ο Dexter ξεκινάει τη δική του έρευνα για τον Triniti αφού τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ προσωπικά για τον Dexter. Δε θα αργήσει όμως να καταλάβει ότι ο Triniti δεν είναι σαν κανέναν άλλο που έχει συναντήσει.

4.06 - If I Had a Hammer
O Dexter θα προσπαθήσει να είναι ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία προτού ανακαλύψουν τον Τρίνιτι. Υιοθετεί την ταυτότητα του Κάιλ Μπάτλερ και πλησιάζει τον Τρίνιτι για να μάθει πράγματα από αυτόν τον τόσο διαφορετικό serial killer.

4.07 - Slack Tide
Όταν ένα διαμελισμένο άκρο βρίσκεται στο στόμα ενός αλιγάτορα, τότε ο Dexter κρίνει ότι θα γεμίσει το τραπέζι του κάποια στιγμή σύντομα. Ύποπτος είναι ένας φωτογράφος ο Jonathan Farrow. Στο μεταξύ ο Dexter ακολουθεί τις συμβουλές του Άρθουρ στο πως να κρατάει τα παιδιά απασχολημένα!

4.08 - Road Kill
Μετά από ένα τραγικό λάθος του, o Dexter έχει τύψεις και νιώθει ότι πρέπει να συνοδέψει τον Άρθουρ σε ένα ταξίδι του για να δει τις απόψεις ενός ακόμα τέρατος. Στο μεταξύ η Debra συνεχίζει να δουλεύει στην υπόθεση του Triniti.

4.09 - Hungry Man
Είναι ημέρα ευχαριστιών και ο Dexter θα βρει θέση στο τραπέζι του Τρίνιτι και της οικογένειας του.

4.10 - Lost Boys
Ο Dexter πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα για τον Triniti Killer αλλά όταν ένα 10χρονο αγόρι εξαφανίζεται, όλες του οι θεωρίες ανατρέπονται.

4.11 - Hello, Dexter Morgan
Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει την αληθινή ταυτότητα του Triniti Killer. Στο μεταξύ ο Dexter θα πρέπει να πάρει προβάδισμα και να τον σκοτώσει προτού τον βρει η αστυνομία. Όμως σε όλα αυτά ο Triniti δε θα μείνει αμέτοχος.

4.12 - The Getaway
O Triniti προειδοποιεί τον Dexter να σταματήσει να κινείται εναντίον του. Η LaGuerta και ο Batista θα πάρουν μια σημαντική απόφαση, ενώ η Debra θα ανακαλύψει κάποια πράγματα για το παρελθόν του Dexter. 

2 σχόλια: