Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Dexter 7x08 - Argentina


Dex - Deb: Όχι όχι όχι, άγγιξαν το "απαγορευμένο" θέμα. Δεν ήθελα να ξανασχοληθούν με τον συγκεκριμένο σαχλοέρωτα της Ντέμπ. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι ήταν κάτι σαν κλείσιμο της όλης υπόθεσης και θα ξεχαστεί, εξάλλου απ' όταν ανακάλυψε η Ντέμπρα ότι ο Ντέξτερ είναι δολοφόνος είναι φυσικό να έχουν αλλάξει τα αισθήματα της γι' αυτόν. Κατά τ' άλλα η ίδια έχει πάρει πολύ βαριά την όλη υπόθεση με τη Χάνα και το ψέμα που της είπε ο Ντέξτερ. Ενδιαφέρον θα 'χει να δούμε πως θα αντιδράσει στην όλη κατάσταση...

Dex - Hanna: O Dexter την σκέφτεται συνέχεια, σκέφτεται μάλιστα πως θα μπορούσε να γίνει μέλος της οικογένειας του. Η ίδια φαίνεται να τρέφει τα ίδια αισθήματα για τον Ντέξτερ. Ο Ντεξτερ πλέον έχει βρει έναν άνθρωπο που μπορεί να του ανοιχτεί πλήρως, να μην κρύβεται ή προσποιείται, και παρ' όλα αυτά να γίνεται αποδεκτός. Σίγουρα δε θα θέλει να χάσει αυτή τη σχέση.

Brotherhood: Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι ο Ισάακ Σίρκο είναι κουνιστός, και το άλλο του μισό ήταν ο Βίκτορ. Συνεχίζει το κυνηγητό με τον Dexter με μία απόπειρα κατά της ζωής του. Παράλληλα ο υπεύθυνος του κλαμπ, Τζωρτζ, πιστεύει ότι η όλη μανία του Ισάακ θα κάνει κακό στην αδελφότητα και έτσι παίρνει την πρωτοβουλία να μιλήσει στους "ανώτερους" για να βγάλουν από τη μέση τον Ισάακ. Ωστόσο ο Dexter θα κανονίσει τον εκτελεστή, σώζοντας κατά κάποιο τρόπο τη ζωή του Ισάακ. Η σκηνή με την αστυνομία που κάνει έρευνα στο διαμέρισμα του Ισάακ ήταν από τις καλύτερες του επεισοδίου, με τον Ισάακ να πετάει σπόντες στον Dexter!

LaGuerta: H LaGuerta έχει φτάσει πιο κοντά στον Dexter απ' ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι είναι 99% σίγουρη πως ο Dexter είναι ο Bay Harbor Butcher. Όχι μόνο ταιριάζει με τη θεωρία του Λάντυ (σχετικά με το σκάφος!) αλλά ταιριάζουν και οι ημερομηνίες με το θάνατο του Ντόουκς. Σίγουρα θα έχουμε ένα μεγάλο μπαμ στο season finale και πολύ πιθανόν να είναι αυτό. Θα ήθελα να δω αν θα πει τίποτα στην Ντέμπρα ή όχι ... βέβαια ακόμα και με αυτά τα στοιχεία που έχει η LaGuerta δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα επίσημα!

Quinn: Ο φουκαράς ο Κουίν έχει μπλεχτεί άσχημα. Τον εκβιάζουν οι Ουκρανοί από το κλαμπ ότι άμα δε συνεργαστεί θα βγάλουν στη φόρα την προηγούμενη δουλειά που έκανε γι' αυτούς. Δυστυχώς, δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεργαστεί, αλλά σίγουρα με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα χειρότερα γι' αυτόν. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να πάρει την ευθύνη των -μέχρι τώρα- πράξεων του και να σταματήσει την συνεργασία.

Welcome Kids: Πλάκα είχε που επέστρεψαν τα παιδιά μετά από 2 season (!). Έχουν μεγαλώσει πολύ και φυσικά έχουν αλλάξει πολύ. Βλέπουμε μία Άστορ μπαφιάρα, και έναν Κόντυ που περνάει την εφηβεία και είναι στα πρώιμα στάδια της "καφρίλας". Πλάκα έχουν, ελπίζω να τα ξαναδούμε.

2 σχόλια: