Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Person of Interest 2.07 - Critical


Σταθερή η ποιότητα της σειράς προσφέροντας μας ακόμα μία επεισοδιάρα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι σε κάθε επεισόδιο αλλάζουν οι παραστάσεις και έτσι δεν βαριόμαστε... ας πούμε αυτό το επεισόδιο εξελίχθηκε σε νοσοκομείο (το καλύτερο ιατρικό επεισόδιο που έχω δει ποτέ μου).

Person of Interest: Όπως είπα και στον πρόλογο είχαμε ένα ιατρικό επεισόδιο! Αυτή τη φορά ο αριθμός άνηκε σε μία νοσοκόμα που την ανάγκασαν να γίνει θύτης απειλώντας τη ζωή της γυναίκας της σε περίπτωση που δεν τα κατάφερνε. O Reese και ο Finch πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με τη βοήθεια του Leon κατάφεραν να σώσουν την Έιμι αλλά και τον ασθενή στηρίζοντας την γιατρό να πάρει τη σωστή απόφαση.

Alistair Wesley: Αυτό το επεισόδιο άνοιξε ακόμα μία περιπέτεια στην βασική πλοκή της σειράς. Γνωρίσαμε τον Alistair Wesley, τον υπεύθυνο πίσω από την συνωμοσία. Μετά από μία συνομιλία μεταξύ αυτού και του Reese , ο Alistair τηλεφωνεί στον Reese να του πει ότι τον θυμάται από παλιά όπου είχαν συναντηθεί σε μία αγορά στην Κωνσταντινούπολη. Ο Reese θυμόταν την αγορά αλλά δεν θυμόταν τον Wesley, και ο ίδιος του είπε ότι εκπαιδεύτηκε γι' αυτό το λόγο. Σίγουρα θα έχουμε ενδιαφέρον flashbacks σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ζουμί στην όλη υπόθεση.

Kara Stanton - Mark Snow: Ακόμα ένα ενδιαφέρον θέμα αυτής της σεζόν είναι το τι ετοιμάζει η Kara. Ποιο είναι το σχέδιο της;;; O Mark Snow πιο απελπισμένος από ποτέ προσπαθεί να προειδοποιήσει την Carter για κάτι "μεγάλο" που δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει και της λέει να ενημερώσει τον κοινό τους φίλο (εννοεί τον Reese προφανώς!). Εν τέλη δεν καταφέρνει να πει στην Carter το όνομα της Kara Stanton. Η Carter στη συνέχεια ενημερώνει τον Reese για την συνάντηση που είχε με τον Snow και του ζητάει μερικές εξηγήσεις, αλλά ο Reese τι ρωτάει "μέχρι πόσα θέλει να ξέρει", εννοώντας ότι κάθε πληροφορία που μπορεί να της πει ίσως έχει και το τίμημα της. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο Reese ξέρει για την ύπαρξη της Kara αλλά πολύ πιθανόν να κατάλαβε κάτι.

Leon: Πολύ ωραία η επιστροφή του Leon!!! Βοήθησε τον Finch την ώρα που τον είχε ανάγκη και μπορούμε να πούμε ότι το ευχαριστήθηκε κιόλας. Του άρεσε, αλλά σίγουρα δεν είναι και άνθρωπος εμπιστοσύνης για να τον βάλεις στη δουλειά. Ωστόσο από μεριάς των φαν νομίζω θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Πάμε ρε Lionel: Μετά από ένα επεισόδιο διάλειμμα ο Lionel επέστρεψε δυναμικά. Μου αρέσει το πόσο έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας του από το 1ο επεισόδιο. Πλέον κάνει τα πάντα για την ομάδα αλλά και για την partner του, Carter. Μου άρεσε που την ενημέρωσε προσωπικά για την "καρτούλα". Επίσης και η σκηνή που την έμπαινε στον αστυνομικό όλα τα λεφτά, και στο τέλος έδρασε δυναμικά.

3 σχόλια:

  1. to xeirotero epeisodio apo katabolhs ths seiras htan ayto gia mena gia 2 logous gia ths kololesbies k giati to perisotero to eixe se nosokomeio pou ta syxainomai ta iatrika themata se seires

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλά ήταν το καλύτερο ιατρικό (και εγώ τα σιχαίνομαι γενικά!!!). Ο νέος κακός πως σου φάνηκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oraios typos o kakos tha exoume psomi sto mellon.a to mono pou xarika htan pou ksanaeida ton laion tou lost pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή