Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Dexter 7x11 - Do You See What I See?


Hanna arc: Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Dexter να σκέφτεται το μέλλον... ένα μέλλον όπου θα έχει την Χάνα για σύντροφο του... ένα μέλλον που δε θα το ζήσει ποτέ. Όσο και να αγαπάει τη Χάνα, ο Dexter δε θα άφηνε ποτέ κανέναν να πειράξει την αδερφή του. Εφόσον η Debra πλησίαζε στο να βρει τρόπο να κλείσει τη Χάνα στη φυλακή, η Χάνα έπρεπε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να την σταματήσει, και έτσι πότισε το νερό της με έξτρα ποσότητα αγχολυτικού ώστε να κοιμηθεί η Ντέμπρα στο τιμόνι και να φανεί ως ατύχημα. Ωστόσο ο Dexter κατάλαβε την αλήθεια και αναγκάστηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση... να δώσει το στυλό του Σαλ Πράις ως αποδεικτικό στοιχείο για το φόνο του στην Ντέμπρα. Έτσι η Ντεμπ είχε ό,τι χρειαζόταν για να κλείσει τη Χάνα στη φυλακή. Τώρα μένει να δούμε αν θα μιλήσει η Χάνα για τον Ντεξτερ ή όχι... η LaGuerta θα χαιρόταν πολύ!

Bay Harbor Butcher arc: Αρχικά είδαμε τον Μάθιους να μιλάει στον Dexter εκφράζοντας του τις υποψίες της LaGuerta, αλλά ο Dexter είχε μία δικαιολογία για όλα. Στη συνέχεια κατάφερε ο αληθινός Bay Harbor Butcher να φυτέψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του Ντόουκς. Ωστόσο η Laguerta δεν τα βάζει εύκολα κάτω. Χωρίς να το ξέρει κανείς, η LaGuerta έδωσε αναστολή στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία της μητέρας του Dexter. Ο σκοπός της πράξης της ήταν να τσιμπήσει το δόλωμα ο Ντέξτερ και να τον πιάσει επ' αυτοφόρω. Για καλή του τύχη όμως, την στιγμή που πήγαινε ο Dexter να τον σκοτώσει, το θύμα ομολόγησε μερικά πράγματα και ο Ντέξτερ κατάλαβε ότι όλο αυτό είναι κόλπο της Λαγκουέρτα για να τον πιάσει. Έτσι ο Dexter το σκάει βιαστικά έχοντας ως συνέπεια να την γλιτώσει ο δολοφόνος της μάνας του. Παρ' όλα αυτά η LaGuerta είδε πολλά και πλέον είναι σίγουρη ότι ο Bay Harbor Butcher είναι ζωντανός... και βάση επιλογής θυμάτων είναι ο Dexter. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Hector Estrada.

Quinn arc: Μετά τον θάνατο του George φαίνεται να κλείνει η ιστορία του Κουΐν, αφού η κοπέλα του έφυγε από το Μαϊάμι. Τελικά έμεινε ζωντανός μέχρι το τέλος παρά τις αμφιβολίες... ή μήπως όχι;;; (μένει άλλο ένα επεισόδιο...)

Batista arc: Την 1η του μηνός ο Ανχελ θα βγει σε σύνταξη! Απορώ αν θα γίνει κάτι που θα τον κρατήσει πίσω ή αν τελικά θα ανοίξει όντως το μαγαζί. Όπως έχω ξαναπεί θα ήταν ωραίο κλείσιμο για τον χαρακτήρα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου