Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Person of Interest 2.09 - C.O.D.


Person of Interest: Αυτή τη φορά ο αριθμός άνηκε στον Fermin Ordonez, έναν ταξιτζή που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Η ομάδα έπρεπε να βρει τον ένοχο μέσα από μία πληθώρα υπόπτων που εξυπηρετούσε ο Φερμίν καθημερινά. Τελικά όλα έγιναν επειδή κάποιος είχε ξεχάσει το λάπτοπ του στο ταξί, το οποίο κυνηγούσε η μαφία. Το θέμα είναι ότι αυτό το λάπτοπ πέρασε από χίλια χέρια μέχρι να μπορέσουν να το εντοπίσουν ο Φιντς και ο Resse, αλλά εν τέλη η ομάδα κατάφερε να σώσει μερικούς ανθρώπους ακόμα. Μου άρεσε που ανακατεύτηκαν οι μυστικές υπηρεσίες στην υπόθεση, ελπίζω να τους ξαναδούμε.

HR - Elias: Το HR έχει βαρέσει διάλυση τον τελευταίο καιρό, αλλά παρ' όλα αυτά ο αρχηγός, Alonzo Quinn, θέλει να ξαναφτιάξει την οργάνωση του από την αρχή και ήθελε την υποστήριξη του Elias, ενός ανθρώπου που ακόμα και πίσω από τα σίδερα της φυλακής έχει την απαραίτητη δύναμη να διοικεί την πόλη. Τελικά ο Elias αποδείχθηκε ότι δεν ενδιαφέρεται σε μία τέτοια βοήθεια, και τους έδωσε μήνυμα να το καταλάβουν.

Fusco: Ο φουκαράς ο Φάσκο για άλλη μία φορά προσπαθεί να μείνει καθαρός και μπλέκει χωρίς να το θέλει. Σε αυτό το επεισόδιο εναντιώθηκε στον Simmons αλλά εν τέλη ο Simmons τον εκβίασε ότι θα αποκαλύψει ότι αυτός σκότωσε τον αγνοούμενο Detective (Davidson) και έτσι ο Fusco ενέδωσε για άλλη μια φορά. Ωστόσο κατάλαβε την ενοχή του και παραιτήθηκε οριστικά, και έτσι ο Simmons τηλεφωνεί στην Κάρτερ να την δώσει την πληροφορία για το ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία του Davidson. Θα χει ενδιαφέρον τώρα να δούμε πως θα αντιδράσει η Κάρτερ... βέβαια εμείς γνωρίζουμε ότι αυτός που πραγματικά σκότωσε τον Davidson δεν είναι ο Fusco αλλά ο .... Reese!!!

Bear: Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε Μπέαρ εν δράση... μου είχε λείψει! Ελπίζω να βλέπουμε πιο συχνά το σκυλάκο μας να επιτίθεται σε όποιον τα βάζει με την ομάδα μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου