Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Σχολιασμός: Person of Interest 2.13 - Dead Reckoning


Person of Interest / Kara Stanton: O αριθμός της εβδομάδας ανήκει στην Κάρα η οποία είναι θύτης. Μετά την απαγωγή του Reese, του έβαλε εκρηκτικά και τον ανάγκασε να κάνει τα θελήματα της παρέα με τον Mark Snow. Έτσι οι δυο τους αρχικά έκλεψαν έναν σκληρό δίσκο και τους έστειλε να τον εγκαταστήσουν. Ο Reese κατάφερε να κερδίσει χρόνο και δεν τον εγκατέστησαν, αλλά η Κάρα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και εν τέλη πραγματοποίησε την αποστολή της. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ζημιές θα προκαλέσει αυτή η εγκατάσταση αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το μάθουμε σε 5 μήνες περίπου σε χρόνο της σειράς (μήπως στο season finale?). Δυστυχώς η Κάρα έζησε την τελευταία αποστολή της, καθώς ο Snow την "πήρε" μαζί του στον άλλο κόσμο.

Flashbacks: Στα Flashbacks είδαμε την Κάρα λίγο μετά τον "θάνατο" της. Καθώς ήταν στο νοσοκομείο την προσέγγισε ένας άγνωστος άντρας που ζήτησε την βοήθεια της με αντάλλαγμα να της πει ποιος την έστειλε στην αποστολή στο Ordos. Στο παρόν, η Κάρα κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή της και πήρε τηλέφωνο τον άγνωστο άντρα για να μάθει το όνομα του υπαίτιου, το οποίο όνομα ήταν.... Harold Finch.

Man in the Suit: Η υπόθεση του Άντρα με το Κουστούμι έκλεισε προς το παρόν. Όλες οι κατηγορίες έπεσαν στον Mark Snow... ποιος θα το πίστευε;;; Πάντως πιστεύω ότι δε θα αργήσει να ξανανοίξει αυτή η ιστορία... διότι όσο υπάρχουν άνθρωποι σε κίνδυνο, ο Reese θα εμφανίζεται για να τους βοηθήσει!!!

Harold Finch: Εδώ χρειαζόμαστε ένα καλό flashback να μας εξηγήσει τι στο καλό παίχτηκε με αυτόν και τον υπολογιστή. Πολύ πιθανόν να μην ευθύνεται ο Harold, αλλά ο Nathan. Εξάλλου ο Harold κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ και ίσως δεν κρύβεται αυτός πίσω από την "αποστολή" στο Ordos. 

1 σχόλιο: