Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Οι 10 πιο Αξιοσημείωτοι πιλότοι (#Update)


Πριν λίγο καιρό είχαμε κάνει ένα θέμα με τους πιλότους που πιστεύαμε ότι μπορεί να επιτύχουν. Ωστόσο από τότε έχουν κυκλοφορήσει περισσότεροι νέα για το κάθε σενάριο, όπως επίσης έχει επιλεχθεί και το cast για την κάθε σειρά. Ως γνωστόν δε θα γίνουν όλοι οι πιλότοι σειρές. Παρακάτω παραθέτω τους 10 πιλότους που θα ήθελα να γίνουν σειρές και να τους δω την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην οθόνη...

1) Intelligence: Επικεντρώνεται σε έναν άνδρα που του έχουν εμφυτεύσει ένα μικρο-τσιπ στον εγκέφαλο που του επιτρέπει να βλέπει και να επεξεργάζεται δεδομένα και πληροφορίες σαν να είναι υπολογιστής. Ο λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση;;; ο πρωταγωνιστής, τον οποίο θα υποδυθεί ο αγαπημένος μας ηθοποιός από το Lost, Josh Holloway.  Αυτή η σειρά θα παιχτεί στο CBS, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί άνετα να πετύχει. Ελπίζω να μοιάζει περισσότερο το στυλ του Person of Interest, παρά των άλλων αστυνομικών σειρών του.

2) The Ordained: Δικηγορικό δράμα. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ πιστά μία δικηγορική σειρά (μόνο από τηλεόραση ξέμπαρκα επεισόδια). Στη συγκεκριμένη σειρά θα παίζει ο Jorge Garcia, οπότε ήρθε η ευκαιρία!!!

3) The Sixth Gun: Την είχαμε πει την περίληψη και παλιότερα. Από τότε περιμένω αυτόν τον πιλότο. Μου αρέσει η Western ατμόσφαιρα και πιστεύω θα αποζημιωθούμε στο τέλος. Θα είναι κάτι ξεχωριστό!!!

4) Hostages: Μία ταλαντούχα χειρούργος της Ουάσιγκτον επιλέγεται να εγχειρήσει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται στο κέντρο μιας συνωμοσίας, όταν απαγάγουν την οικογένεια της. Η Ellen πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σώσει τον άντρα και τα παιδιά της.... Συγκεκριμένο θέμα, ελπίζω να μην τραβηχτεί από τα μαλλιά!!!

5) Gang Related: Η σειρά εστιάζει σε ένα μέλος μιας συμμορίας (Ramon Rodriguez) το οποίο διεισδύει στο αστυνομικό τμήμα του San Francisco και ανεβάζει γρήγορα το βαθμό του. Τότε, θα πρέπει να ισορροπήσει τις υποχρεώσεις της συμμορίας του με την πίστη του στην καινούρια του οικογένεια.... Ο λόγος που έβαλα τη σειρά στη λίστα είναι το γεγονός ότι θα παίζει ο Terry O' Quinn στη σειρά. Δεν είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά ελπίζω να του δοθεί αρκετός τηλεοπτικός χρόνος και η σειρά να στηρίξει μία τέτοια προσθήκη. 

6) Gothica: Θριλλερ που θα συνδυάζει θρύλους όπως ο Dracula, Jekyll & Hyde, Frankenstein, Dorian Gray και άλλοι. Θα μπορούσε να χαρακτιριστεί και σαν μία πιο σκοτεινή εκδοχή του Once Upon a Time. Ενδιαφέρον ακούγεται...

7) Sleepy Hollow: Μία σύγχρονη εκδοχή του ακέφαλου καβαλάρη! Θα χει ενδιαφέρον να δούμε το τρέιλερ τουλάχιστον.

8) Believe: Θα ασχολείται με τη σχέση ενός κοριτσιού που κατέχει μία μεγάλη δύναμη/χάρισμα και ενός άντρα που θα αποδράσει από την φυλακή για να την προστατεύσει από αυτούς που θέλουν να την εξοντώσουν. Πρόκειται για μία από τις 2 νέες σειρές που ετοιμάζει ο JJ. Abrams.

9) Inhuman: Και αυτή είναι η 2η σειρά που ετοιμάζει (ο JJ). Περιγράφεται ως μία αστυνομική σειρά δράσης. Θα εξελίσσεται στο κοντινό μέλλον, όπου οι αστυνομικοί του Los Angeles θα συνεργαστούν με εξελιγμένα ανθρωπόμορφα ρομπότ. Δε με ενθουσιάζουν οι σειρές με τα ανδροειδή, γι' αυτό την έχω στη θέση 9.  

10) The Originals: Είναι το πολυσυζητημένο spin-off του Vampire Diaries. To αγαπημένο μου σημείο στο VD ήταν οι Originals, οπότε θα δώσω στη σειρά μία ευκαιρία (αν και δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν). 
__________________________________________________________

Αυτά από μένα! Η λίστα είναι με βάση τις δικές μου προτιμήσεις. Μία σειρά που πιστεύω θα θέλουν να δουν πολλοί είναι το Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D, το οποίο παρέλειψα διότι δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης ομάδας. Όπως και να 'χει, ελπίζω αυτοί οι 10 πιλότοι να πάρουν το οκ για σειρά. Βέβαια όταν βγουν τα τρέιλερ θα αλλάξει σίγουρα η λίστα (και όταν παιχτούν κανα 2 επεισόδια θα μικρύνει ακόμα περισσότερο). 

9 σχόλια:

  1. Όταν δεις τρέιλερ θα σου γυαλίσει κάποια, δε γίνεται :P


    Επίτηδες την παρέλειψα, δε θέλω να τον δω σε σειρά του CW... είδαμε και το Cult φέτος τι πατάτα βγήκε που παίζει ο μεγάλος Τ-Μπαγκ! Το Cw είναι καλό για νεανικές περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. twra pou tous ksanarixnw mia 2h matia auto to Western isws na mou areze (einai kai kato to diaforetiko)! sigoura episis tha dw kai ton maurogenh...pisteuw auth h seira tha aksizei polu!!!

    *aaaaa etsi pes! kai anisixisa gia ligo! lew kai egw ksexase o stavros ton enan kai manadiko brotha!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναιιιιι, και εγώ θα δω τον Μαυρογένη, τον οποίο δεν έβαλα στη λίστα λόγω του ότι έχει πάρει ήδη έγκριση για σειρά!!!! Ελπίζω να αποδειχθεί ωραία σειρά, δεν έχουμε δει καμία πειρατική έτσι κ' αλλιώς!!!


    Όσο και να θες δεν ξεχνιέται ο τύπος :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Fantastic blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
    I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
    Would you suggest starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option?

    There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any tips? Cheers!

    My blog post :: www.Propertywide.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mάλλον από όλες θα ρίξουμε μία ματιά στους πιλότους. Πάντως το τρέιλερ του gang related που είδα μου άρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από που το είδες;;; αφού δεν έχει βγει ακόμα :P ... εκτός και αν αναφέρεσαι στην ταινία του '97!
    Στα μέσα Μαΐου περιμένουμε τα τρέιλερ για όλες τις σειρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα ποιά σειρά είναι εκείνη που σου είπα ότι μου αρέσει το τρέιλερ με τον άγριο αστυνόμο και είπες ότι είναι από αυτές που θέλουν χρόνο να ξετυλιχθούν? νόμιζα ότι αυτή ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To Low Winter Sun είναι αυτό :PPP .... το Gang Related είναι η σειρά που θα παίζει ο Terry O' Quinn... μακάρι να έπαιζε στο Low Winter Sun, θα ήταν πολύ καλύτερα και θα του ταίριαζε περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xm... to 1o mou 8imizei tous paratirites sto Fringe, alla 8a to do oposdipote logo tou Josh Holloway. k to 2o 8a to do standar logo tou Jorge Garcia k to 5o logo tou Terry O'Quinn :P Genika m'arese to Gothica k 8a do k tis seires tou Abrams (i proti m'arese perissotero gt k mena dn m'aresoun ta androeidi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή