Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Οι Νέες Δραματικές Σειρές για την σεζόν 2013-2014


Μιας και ανακοινώθηκαν επίσημα οι νέες σειρές της επόμενης σεζόν, και αφού έχουν βγει τα τρέιλερ των περισσοτέρων από αυτών, ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε συγκεντρωμένες όλες τις νέες σειρές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τη νέα σεζόν. Το περσινό αντίστοιχο θέμα είχε τεράστια ανταπόκριση, και ελπίζουμε να σας βολέψει και το φετινό...


Agents of S.H.I.E.L.D.

Περίληψη: O Clark Gregg θα επιστρέψει στο ρόλο του ως ο Πράκτορας Phil Coulson του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Αυτός θα στρατολογήσει μερικούς υψηλά επιλεγμένους πράκτορες από όλο των κόσμο και μαζί θα φτιάξουν την ομάδα του S.H.I.E.L.D. Μαζί θα ερευνήσουν το νέο, το παράξενο και το άγνωστο στον κόσμο, προστατεύοντας το "φυσιολογικό" από το "αφύσικο".  Η ομάδα του Coulson αποτελείται από τους: Agent Grant Ward (Brett Dalton), ο οποίος ειδικεύεται στην πάλη και την κατασκοπία, την Agent Melinda May (Ming-Na Wen), επαγγελματία πιλότο και γνώστη πολεμικών τεχνών, τον Agent Leo Fitz (Iain De Caestecker), θαυμάσιο μηχανικό και την Agent Jemma Simmons, ευφυή βιοχημικό. Η νέα προσθήκη στην ομάδα θα είναι η χάκερ, Skye (Chloe Bennet). Και το ταξίδι στο άγνωστο ξεκινάει!!!

Σχόλια: Εντυπωσιακό τρέιλερ!!! Η σειρά φαίνεται πολλά υποσχόμενη και κάθε φαν της Μάρβελ οφείλει να τη δει!!!

Trailer: εδώ 
Almost Human

Περίληψη: Αστυνομική σειρά που εξελίσσεται 35 χρόνια στο μέλλον, όπου οι αστυνομικοί του Los Angeles συνεργάζονται με εξελιγμένα ανθρωπόμορφα ρομπότ. Μία απίθανη σχέση αναπτύσσεται όταν ένας αστυνομικός που έχει αντιπάθεια στα ρομπότ, και ένα ρομπότ με απροσδόκητες συναισθηματικές αντιδράσεις ερευνούν υποθέσεις στον νέο αυτό κόσμο.

Σχόλια: Η ατμόσφαιρα θυμίζει λίγο Fringe. Το τμήμα, τα εφέ, όλα. Τα ρομπότ δε, θυμίζουν Observers (ακόμα και στον τρόπο ομιλίας τους). H ιστορία προβλέπω ότι θα εξελιχθεί με παρόμοιο τρόπο. Προσωπικά δεν ενθουσιάζομαι στην ιδέα να δω ανθρώπους-τενεκέδες οπότε θα το αφήσω.

Trailer: εδώ (με ελληνικούς υπότιτλους)

Believe

Περίληψη: Μετεώριση, τηλεκινησία, ικανότητα να ελέγχει τη φύση, ακόμα και να προβλέπει το μέλλον. Από τότε που η Bo ήταν 2 χρονών είχε ικανότητες που ούτε η ίδια μπορούσε να κατανοήσει και να ελέγξει. Μεγάλωσε με μία μικρή ομάδα ανθρώπων που ονομάζονται “True Believers” (αληθινοί πιστοί) και προστάτευαν το μικρό ορφανό κορίτσι από επικίνδυνους ανθρώπους που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις της για προσωπικό τους όφελος. Στα 10 της πλέον, οι δυνάμεις της έχουν γίνει ισχυρότερες ενώ και οι απειλές έχουν αυξηθεί. Έτσι οι Believers θα στραφούν στον μοναδικό άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι ο προστάτης της, ο Tate. Έναν θανατοποινίτη, ο οποίος καταδικάστηκε άδικα και έχει χάσει τη θέληση του. Έτσι πρέπει να τον βοηθήσουν να δραπετεύσει. Ο Tate και η Bo ξεκινάνε ένα ταξίδι στο οποίο πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Έτσι ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη και κάθε ένας που τυχαίνει να συναντήσουν, του αλλάζουν τη ζωή για πάντα. Παράλληλα θα πρέπει να κρατούνται μακριά από τις απειλές.

Σχόλια: Χωρίς τρέιλερ μπορώ να πω ότι το story μου θυμίζει μία μίξη Touch και Heroes. Δηλαδή Tim Kring. Α ρε JJ σκούριασες!!!

Trailer: εδώ

Betrayal

Περίληψη: Μια τυχαία συνάντηση της φωτογράφου Sara Hadley (Hannah Ware) και του δικηγόρου Jack McAllister (Stuart Townsend) οδηγεί σε μία άμεση και αδιαμφισβήτητη έλξη. Ο Άντρας της Σάρα, ο Drew (Chris Johnson), είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος με πολιτικές φιλοδοξίες. ενώ ο Τζακ είναι παντρεμένος με την Elaine (Wendy Moniz), την κόρη του αφεντικού του, Thacher Karsten (James Cromwell). Όταν ο κουνιάδος του Karsten δολοφονηθεί, όλα τα στοιχεία θα δείξουν ένοχο το γιο του Kransten, T.J. (Henry Thomas). Ο Jack θα πρέπει να τον υπερασπιστεί ως δικηγόρος του, αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον σύζυγο της Σάρα, Drew, ο οποίος θέλει να κερδίσει την εύνοια των πολιτών για πολιτικούς λόγους. Και με το που ξεκίνησε η σχέση του Τζακ και της Σάρα, οι 2 εραστές θα βρεθούν σε μία δύσκολη κατάσταση... αντιμέτωποι σε μία υπόθεση φόνου. 

Σχόλια: Σαπούνι!!! Ωραία όμως η Hannah Ware, ίσως αξίζει η θέαση λίγων επεισοδίων!!!

Trailer: εδώ

Chicago PD

Περίληψη: Η District 21 θα αποτελείται από 2 διαφορετικές ομάδες. Τους ένστολους αστυνομικούς όπου θα περιπολούν την περιοχή και θα αντιμετωπίζουν το έγκλημα στους δρόμους. Η 2η ομάδα θα είναι η ομάδα πληροφοριών όπου θα αντιμετωπίζουν σημαντικότερες παραβάσεις, όπως το οργανωμένο έγκλημα, εμπόριο ναρκωτικών και δολοφονίες. Αρχηγός της 2ης ομάδας είναι ο Hank Voight (Jason Beghe), ένας άντρας που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να αποδώσει δικαιοσύνη.

Σχόλια: Άλλη μία αστυνομική σειρά. Για Chicago Fire ακούω καλά σχόλια, λογικά θα κυμανθεί και αυτό στο ίδιο στυλ.

Trailer: δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

Crisis

Περίληψη: Οι μαθητές του Ballard High School, ενός σχολείου που πηγαίνουν τα παιδιά των πιο πλούσιων και γνωστών οικογενειών στην Ουάσιγκτον, πάνε εκδρομή. Τι θα γίνει όμως όταν καθώς ταξιδεύουν με το λεωφορείο πέσουν θύματα απαγωγής;;; Τώρα οι ισχυρότεροι άνθρωποι της χώρας είναι στο έλεος ενός εκδικητικού ανθρώπου. Το ερώτημα είναι: Τι θα κάνεις και πόσο μακρυά είσαι πρόθυμος να φτάσεις για να διασφαλίσεις την σώα επιστροφή του παιδιού σου;;; Με τόσους πολλούς να εμπλέκονται, κανείς δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και όλο το έθνος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σχόλια: Πολύ ωραίο το τρέιλερ. Από τα conspiracy thrillers που φαίνεται ότι έχουν ενδιαφέρον. Θα έχουμε και την επιστροφή της Gillian Anderson στην τηλεόραση!!! Νομίζω αξίζει την προβολή!!!

Trailer: εδώ 

Crossbones

Περίληψη: H σειρά θα εστιάζει στην ιστορία του κακόφημου πειρατή, Edward Teach, γνωστό και ως Blackbeard, o οποίος βασιλεύει σε ένα έθνος κλεφτών και παρανόμων. Για να κερδίσει τον έλεγχο της κοινωνίας, ο  Tom Lowe, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, στέλνετε για να σκοτώσει τον Blackbeard. Άλλα όσο πλησιάζει ο Tom στο στόχο του, τόσο αντιλαμβάνεται ότι η αποστολή του δεν είναι τόσο απλή. Ο Τομ θαυμάζει τις πολιτικές ιδέες του Blackbeard, όπου η δίψα του για γνώση δεν έχει κανένα όριο. Ωστόσο ο Tom δεν είναι ο μόνος αντίπαλος του Blackbeard. Ο πειρατής μας είναι ένας άνθρωπος με πολλούς εχθρούς και μία μεγάλη αδυναμία... το πάθος του για μία γυναίκα που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Σχόλια: Λείπει μία πειρατική σειρά από την τηλεόραση... και η ιστορία του Edward Teach νομίζω είναι η κατάλληλη περιπέτεια για να καλύψει αυτό το κενό. Αρκετά ενδιαφέρον, μπαίνει στο πρόγραμμα!!!

Trailer: δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

Dracula

Περίληψη: Ο Dracula φτάνει στο Λονδίνο με στόχο να πάρει εκδίκηση από αυτούς που τον πρόδωσαν αιώνες πριν. Όμως τα πράγματα ίσως αλλάξουν όταν γνωρίσει μία γυναίκα που θα του θυμίσει τη νεκρή σύζυγο του.

Σχόλια: Πολύ ωραία και σκοτεινή ατμόσφαιρα που θυμίζει παλιές ταινίες με τον Δράκουλα. Σίγουρα ήρθε η ώρα να ξεφύγουν οι βαμπιροσειρές από το teen στοιχείο (tvd) ή από το ό,τι να 'ναι στοιχείο (true blood).

Trailer: εδώ (με ελληνικούς υπότιτλους)

Gang Related

Περίληψη: Το Gang Related είναι η νέα σειρά δράσης του Fox. Ακολουθεί τον Ryan Lopez (Ramon Rodriguez), ένα ανερχόμενο αστέρι στην ομάδα κρούσης της αστυνομίας του L.A., που ηγείται από τον Sam Chapel (Terry O’Quinn). Ο Ryan συνεργάζεται με τον Cassius Green (RZA) για να πολεμήσουν 3 από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες της πόλης, μίας εκ' των οποίων έχει δεσμούς.

Σχόλια: Μου θυμίζει λίγο The Shield με περισσότερη δράση. Θα δείξει βέβαια... θα ήθελα να δείξει περισσότερο Terry O' Quinn, αλλά και πάλι με εξιτάρει η όλη ατμόσφαιρα με τις συμμορίες και το κυνηγητό. Όπως και να 'χει θα είναι από τις σειρές που θα δοκιμάσω. Θα κάνει πρεμιέρα το Μάιο του 2014.

Trailer: εδώ

Hostages

Περίληψη: Η Dr. Ellen Sanders (Toni Collette)  καιι η οικογένεια της θα κρατούνται όμηροι στο σπίτι από τον πράκτορα του FBI Duncan Carlisle (Dylan McDermott), έναν απεγνωσμένο άντρα που θα κάνει λάθος πράγματα για καλό σκοπό, ο οποίος διέταξε την Έλεν να σκοτώσει τον Πρόεδρο (James Naughton) κατά τη διάρκεια της εγχείρησης του. Έτσι η Έλεν θα έρθει σε δίλημμα για να σώσει τον γκρινιάρη σύζυγο της, την μυστικοπαθή κόρη της και τον όχι και τόσο αθώο γιο της. Έτσι η γραμμή μεταξύ σωστού και λάθους θα γίνει ακόμα πιο θολή.

Σχόλια: To 2.07 του Person of Interest :P. Με μια πρώτη ματιά ωραίο φαίνεται, αλλά αν πρόκειται να δω conspiracy thriller θα προτιμήσω το Crisis. Όπως και να 'χει είναι σημαντικό που το CBS επιχείρησε να δώσει το πράσινο φως σε μία πιο serialized σειρά.

Trailer: εδώ

Intelligence

Περίληψη: O Gabriel (Josh Holloway) έχει εμφυτευμένο ένα μικροτσιπ στον εγκέφαλο του όπου του επιτρέπει να έχει πλήρη πρόσβαση σε πληροφορίες, ιντερνετ, wi-fi, τηλέφωνα κτλ. Μπορεί να χακάρει το οτιδήποτε με σκοπό να προστατεύσει τις ΗΠΑ από τους εχθρούς. Η αρχηγός της ομάδας του, η Lillian Strand (Marg Helgenberger), προσλαμβάνει την Riley Neal (Meghan Ory), πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, για να τον προστατεύσει από τις εξωτερικές απειλές και την απερισκεψία του. Ο Gabriel είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα που έχει δημιουργήσει ποτέ η Αμερική, και αυτό τον κάνει το μυστικό της όπλο!!!

Σχόλια: Θυμίζει Chuck σε ύφος Person of Interest. Ωραίο φαίνεται και είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της νέας σεζόν. Χαιρόμαστε που βλέπουμε τον Josh Holloway πίσω στην τηλεόραση με ένα διαφορετικό στυλ. Ελπίζω να κρατήσει το καυστικό χιούμορ του Σόγιερ. Ο μόνος μου φόβος για τη σειρά είναι μην μπλέξουν με "αμνησίες" / "μπερδέματα προσωπικότητας" του πρωταγωνιστή... ποτέ δε μου άρεσαν τέτοιες τροπές. Δηλαδή προτιμώ να εστιάσουν περισσότερο στους χαρακτήρες και τις αποστολές και λιγότερο στο τεχνολογικό κομμάτι.

Trailer: εδώ και εδώ

Ironside

Περίληψη: Στο τμήμα της Νέας Υόρκης, ο Det. Robert Ironside είναι ο σκληρότερος από τους αστυνομικούς. Δε φοβάται τίποτα και δε θα σταματήσει για κανένα λόγο μέχρι να φέρει τον ένοχο στη δικαιοσύνη. Αυτός και η ομάδα του θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν τα πιο δύσκολα και απαιτητικά μυστήρια της Νέας Υόρκης. Παρ' ότι έμεινε ανάπηρος πριν 2 χρόνια, ορκίστηκε ότι καμία αναπηρική καρέκλα δε θα σταθεί εμπόδιο στο έργο του.

Σχόλια: Ωραία η ιδέα για ένα police procedural με τον πρωταγωνιστή σε αναπηρική καρέκλα. Πολύ ωραίος και ο Blair Underwood. Άμα φτιάξουν μία καλή κεντρική ιστορία ίσως αξίζει τη θέαση.

Trailer: εδώ

Killer Women

Περίληψη:  Απ' όλες τις κακόφημες ομάδες ασφαλείας του Τέξας, η πιο γνωστή ήταν οι Texas Rangers. Η Molly Parker (Tricia Helfer), είναι η μόνη γυναίκα της ομάδας και είναι υπέρμαχος της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Αν και όλα τα υπόλοιπα τμήματα ασφαλείας θέλουν να την δουν να αποτυγχάνει, οι Texas Rangers τη στηρίζουν.

Σχόλια: Καλή Μπαντασίνα η πρωταγωνίστρια σε ένα τρέιλερ γεμάτο δράση. Το κακό είναι ότι τέτοιες σειρές μπορούν εύκολα να γίνουν βαρετές.

Trailer: εδώ

Lucky 7

Περίληψη: Εφτά υπάλληλοι ενός βενζινάδικου στο Queens, παίζουν στη λοταρία για μήνες, μην πιστεύοντας ότι θα καταφέρουν κάποια στιγμή να κερδίσουν. Τα λεφτά θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να λύσουν κάποια προβλήματα: Ο Matt (Matt Long) θα μπορούσε να φύγει με την κοπέλα του και τα τα 2 του παιδιά από το σπίτι της μάνας του. Ο αδερφός του Μάτ, Nicky (Stephen Louis Grush), ένας πρώην απατεώνας, θα μπορούσε να ξεπληρώσει ένα παλιό χρέος. Η Samira (Summer Bishil), 2ης γενιάς πακιστανικής καταγωγής μετανάστρια, θα μπορέσει να πάει στο Juilliard. Η Denise (Lorraine Bruce) θα μπορέσει να σώσει το γάμο της. Η Leanne (Anastasia Phillips), μία νεαρή μητέρα θα καταφέρει να βοηθήσει την κόρη της να βρει το δρόμο της. Ο Bob (Isiah Whitlock, Jr.), ο διευθυντής, θα μπορέσει να πάρει σύνταξη. Ενώ ο Antonio (Luis Antonio Ramos) θα μπορεί να προσφέρει στη γυναίκα του και τα παιδιά του μία νέα ζωή.

Σχόλια: Ίσως πιο πολύ θα ταίριαζε σε κωμωδία. Αναρωτιέμαι πως θα το συνεχίσουν...

Trailer: εδώ

Mind Games

Περίληψη: Ο Clark (Steve Zahn) και ο Ross (Christian Slater) Edwards είναι αδέρφια τα οποία εργάζονται σε μία ξεχωριστή εταιρία όπου προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των πελατών τους με μοναδικό τρόπο. Ο Clark είναι πρώην καθηγητής και παγκοσμίως φημισμένος στον τομέα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Άλλα έχει μία πολυτάραχη ζωή λόγω του ότι είναι διπολικός και μερικές φορές τον οδηγεί σε επεισόδια. Ο μεγάλος του αδερφός, ο Ross είναι πρώην απατεώνας που έχει περάσει κάποιο καιρό στη φυλακή. Λίγο επιστήμη, λίγο ταλέντο και πολλά κολπάκια μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Σχόλια: Ωραίο φαίνεται! Παίζει να είναι η πιο feel-good σειρά της χρονιάς!

Trailer: εδώ

Once Upon a Time in Wonderland

Περίληψη: Στην Αγγλία της Βικτοριανής Εποχής, μία όμορφη νεαρή κοπέλα, η Alice (Sophie Lowe), λέει την ιστορία για έναν παράξενο κόσμο που υπάρχει στην άλλη άκρη μίας τρύπας λαγού. Μία αόρατη γάτα, μία κάμπια που καπνίζει ναργιλέ και τραπουλόχαρτα που μιλάνε είναι μερικά από τα παράξενα πράγματα που έχει δει κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της σε αυτή τη χώρα. Σίγουρα για να λέει τέτοια πράγματα, αυτό το κορίτσι είναι μάλλον τρελό και οι γιατροί αναζητούν θεραπεία για να την κάνουν να ξεχάσει τα πάντα. H Alice φαίνεται έτοιμη να αφήσει τα πάντα πίσω της, ειδικά την επώδυνη ανάμνηση του αγαπημένου της που ερωτεύτηκε και έχασε για πάντα... του μυστηριώδη Cyrus (Peter Gadiot). Αλλά η Alice βαθιά μέσα της ξέρει ότι αυτός ο κόσμος είναι αληθινός, και έτσι τελευταία στιγμή καταφτάνουν ο Βαλές Κούπας (Michael Socha) και ο Άσπρος Λαγός (John Lithgow) να την σώσουν από την άδικη μοίρα της. Τότε, το τρίο θα μπει στην τρύπα και θα μεταφερθούν στη Χώρα των Θαυμάτων όπου τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Σχόλια: Αν και δε μου αρέσει η ιδέα για την Χώρα των Θαυμάτων, μπορώ να ομολογήσω ότι το τρέιλερ μου άρεσε αρκετά. Παίζει ρόλο βέβαια και η προσθήκη του επικού Heart of Courage. Όπως και να 'χει θα το δω... 13 επεισόδια είναι!

Trailer: εδώ (με ελληνικούς υπότιτλους)

Rake

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στον Keegan Deane, έναν θαυμάσιο αλλά αυτοκαταστροφικό δικηγόρο

Σχόλια: Κλασσικό procedural με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα.

Trailer: εδώ

Reign

Περίληψη: H ιστορία της Mary Stuart, η νεαρή γυναίκα που κάποια μέρα θα γίνει η Βασίλισσα της Σκοτίας!!! H ιστορία ξεκινάει με την Mary να φτάνει στην Γαλλία παρέα με τις 4 φίλες της, για να παντρευτεί τον Πρίγκηπα Francis. Η επιτυχία αυτής της σχέσης όμως δε βασίζεται στην αγάπη, αλλά στην πολιτική, τη θρησκεία και σε μυστικά σχέδια.

Σχόλια: Δεν το λες και άσχημο. Μόνο μην γίνει μίξη gossip girl και Tudors.

Trailer: εδώ (με ελληνικούς υπότιτλους) 

Resurrection

Περίληψη: Οι ζωές των ανθρώπων της Arcadia, Missouri, θα αλλάξουν για πάντα όταν οι νεκροί συγγενείς τους επιστρέφουν στη ζωή. Η ιστορία ξεκινάει όταν ένα 8χρονο παιδί ((Landon Gimenez) ξυπνάει σε μία αγροτική περιοχή της Κίνας χωρίς να γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί. Θα τον βρει η αστυνομία και το παιδί θα θυμηθεί πως κατάγεται από την Arcadia και έτσι ο πράκτορας Martin Bellamy (Omar Epps) θα τον πάει σπίτι. Εκεί θα συναντήσει έκπληκτους τους γονείς του, οι οποίοι θα τον θυμούνται. Όλοι οι κοντινοί της οικογένειας προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, συμπεριλαμβανομένου και το Σερίφη Fred Garland (Matt Craven), του οποίου η γυναίκα πνίγηκε 30 χρόνια πριν στην προσπάθεια της να σώσει τον μικρό Jacob. Ο Jacob γνωρίζει πράγματα για το θάνατο του που κανείς άλλος δεν γνωρίζει... πράγματα όπου η κόρη του Fred , Gail (Devin Kelly), θα αποφασίσει να ερευνήσει και θα μάθει ότι είναι αλήθεια

Σχόλια: Ωραία ιδέα... αλλά αν ήταν να δω τη σειρά, θα προτιμούσα να δω την original εκδοχή.

Trailer: εδώ

Sleepy Hollow

Περίληψη: Μία σύγχρονη εκδοχή του ακέφαλου καβαλάρη. Ο Ichabod Crane αναστήθηκε μετά από 2,5 αιώνες και συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος είναι στο χείλος της καταστροφής και ο ίδιος είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας. Έτσι συνεργάζεται με μία αστυνομικό για να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο

Σχόλια: Τα flashbacks ωραία, δε λέω... θυμίζουν και λίγο Assassin's Creed, αλλά φοβάμαι μην καταντήσει άλλο ένα ελαφρύ police procedural . Ίδωμεν!!!

Trailer: εδώ

Star-Crossed

Περίληψη: Η ιστορία αγάπης ενός γήινου κοριτσιού και ενός εξωγήινου αγοριού όπου είχαν συναντηθεί πριν χρόνια και είχαν δημιουργήσει ένα δυνατό δεσμό. Πλέον ξανασυναντιούνται. Μπορεί αυτή η αγάπη να κρατήσει;;;

Σχόλια: Seriously??? οκ.

Trailer: εδώ

The 100

Περίληψη: Πριν 97 χρόνια, η Γη ήρθε πολύ κοντά στην καταστροφή λόγω ενός πυρηνικού πολέμου. Κατάφεραν να επιβιώσουν 400 άτομα και πήγαν να βρουν σωτηρία στο διάστημα. Πλέον βρισκόμαστε 3 γενιές μετά, όπου ο πληθυσμός έχει φτάσει τα 4000 άτομα. Μιας και ο πληθυσμός αυξήθηκε σκέφτονται μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στη Γη. Έτσι στέλνουν μία ομάδα 100 φυλακισμένων εφήβων στη Γη για να τεστάρουν αν είναι πλέον κατοικήσιμη.

Σχόλια: Παραδόξως μου άρεσε το τρέιλερ... δεν ξεφεύγει από το concept των teen σειρών του CW, αλλά το κρατάει και προσδίδει ενδιαφέρον στο σενάριο. Στο cast παίζει και ο Henry Ian Cusick οπότε θα το τσεκάρω!

Trailer: εδώ

The Blacklist

Περίληψη: Για δεκαετίες, ο πρώην πράκτορας της κυβέρνησης, Raymond “Red” Reddington, ήταν ένας από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI. Ο Red παραδίνεται στο FBI και είναι πρόθυμος να δώσει τα ονόματα όλων των ανθρώπων με τους οποίους έχει συνεργαστεί. O μόνος του όρος είναι να συνεργαστεί με μία νέα πράκτορα του FBI, την Elizabeth “Liz” Keen, και μόνο με αυτήν, όπου φαινομενικά φαίνεται ότι τα 2 αυτά άτομα δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Σχόλια: Με μια πρώτη ματιά θυμίζει το The Following, αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί να ξεχωρίσει.

Trailer: εδώ (με ελληνικούς υπότιτλους)

The Night Shift

Περίληψη: Εστιάζει στη νυχτερινή βάρδια των γιατρών και νοσοκόμων του San Antonio Medical Center.

Σχόλια: Αναμένουμε τρέιλερ.

Trailer: δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

The Originals

Περίληψη: Spin-off σειρά του Vampire Diaries, όπου εστιάζει στους 3 Αρχικούς, Klaus, Elijah και Rebekah όπου ζουν όλοι μαζί στη Νέα Ορλεάνη.

Σχόλια: Για τους φαν του Vampire Diaries νομίζω θα είναι μία πολύ καλή σειρά.

Trailer: εδώ (με ελληνικούς υπότιτλους)

The Tommorrow People

Περίληψη: Νέοι άνθρωποι με υπερδυνάμεις φτιάχνουν την ομάδα των Tommorrow People. Μία ομάδα, οι Ultra, κυνηγάνε αυτούς τους ανθρώπους.

Σχόλια: Το έχουμε ξαναδεί το εργάκι!

Trailer: εδώ (με ελληνικούς υπότιτλους)
__________________________________________________________________

Άμα κάποιο τρέιλερ δε λειτουργεί, πείτε μας να το αντικαταστήσουμε! Τα τρέιλερ με τους ελληνικούς υπότιτλους είναι μεταφρασμένα από το GreeKSubSFoRPromos.

Ερώτηση: Ποιες σειρές ξεχωρίζεται από αυτές;;;

61 σχόλια:

  1. Apo ta trailer kai ta deltia tupou pou exw dei mexri twra...prwth seira gia tou xronou exw to dracula (sigoura tha thn ksekinisw auth thn seira....kai de nomizw na apogoiteusei)

    episis sigoura tha dw to Crossbones pou san idea mou fenete polu kalh kai prototiph mia piratikh seira!)

    apo eki kai pera sigoura tha riksw mia matia ston piloto tou S.H.I.E.L.D. (an kai to trailer den me entiposiase katholou)...tha exw sta upopsin kai to Gang Related poio polu eksetias tou titanomegistoterastiou terry o quinn


    *megalh apogoiteush apo tote pou eida to trailer h seira tou akefalou kabalarh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dracula και Crossbones πρέπει να είναι το ίδιο σοβαρές με το Hannibal, οπότε λογικά θα σου αρέσουν :P ... και εγώ θα τις τσεκάρω (αλλά πρέπει πρώτα να δω και το Hannibal).


    To Gang Related το περιμένω πως και πως αλλά αργεί ρε γαμώτο... το Μάιο του 14, έχουμε ακόμα...


    Συμφωνώ για τον καβαλάρη... τα flashbacks κάτι λένε, αλλά μπορούμε να αρκεστούμε εκεί;;; μάλλον όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oposdipote tha dw to the originals,once upon a time kai dracula fainetai gamato to trailer!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως γαμάτο φαίνεται το Dracula. Τα άλλα 2 spin-off που ανέφερες νομίζω θα τα δει κάθε φαν των αντίστοιχων σειρών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Betrayal έχω να πω ότι χάθηκα με το ποιος τα 'χει με ποιον και το τι γίνεται.. κλασσική σαπουνόπερα που μπλέκουν τα μπούτια τους :Ρ
    Στο Dracula δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το σχόλιό σου!!!
    "...από το ό,τι να 'ναι στοιχείο (true blood)" χαχαχαχα (είδες, συμφωνούμε που και που :Ρ )
    Στο trailer του Intelligence καραγούσταρα που είδα Josh Holloway, αλλά ρε συ... Αυτουνού του τύπου δεν του πάει ο μπάτσος.. παρα είναι προσεγμένος.. Του πάει το πιο αλήτικο και η αξυρισιά.. παρ'ολα αυτά πιστεύω πως θα με καθηλώσει και εδώ!
    ..επίσης συμφωνώ απόλυτα και με το σχόλιο στο Hostages..
    Στο Mind Games μέχρι τα μισά του trailer δεν καταλάβαινα τι παίζει, αλλά τελικά καλή φάση φαίνεται! Δεν θα είναι από τα πρώτα που θα δω, αλλά πιστεύω θα το τσεκάρω..
    το Resurrection θα το δω 100%.. δεν ξέρω αν θα δω αυτό ή την αρχική εκδοχή, αλλά θα δω σίγουρα κάποιο από τα 2! Μ'άρεσε πάρα πολύ!
    Star-Crossed--> Seriously??? hahahahahaha :P
    The 100: μου θυμίζει λίγο Revolution, Terra Nova και Wally :P Αλλά θα το δω :)
    Στον ακέφαλο καβαλάρη ξενέρωσα κι εγώ με το Trailer, γιατί είχα κατί εντελώς διαφορετικό στο μυαλό μου.. (και κατά τη γνώμη μου καλύτερο :Ρ)

    =>Οι σειρές για τις οποίες ανυπομονώ: Dracula, Crossbones, Once Upon a Time in Wonderland και οι σειρές που παίζουν τα φιλαράκια μας απ'το Lost! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτικό αφιέρωμα και το φετινό! Δεν χρειάζεται να πω ποιες έχω ξεχωρίσει... ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα
    εγω παλι παρακολουθω καιρο το site αλλα τωρα αποφασισα να γρaψω. Εχουμε και λεμε



    Crossbones- για την πρωτοτυπια του θεματος
    Ironside- Δυνατο trailer και θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα κι αν δεν κανει καλη αρχη
    Rake- Σας παρακαλω ας ειναι ενας καινουργιος Dr House . Ενας χρονος χωρις αυτον ηταν εξαιρετικα δυσκολο να περασει
    intelligence- Κι εδω μια ευκαιρια αλλα οχι για να αντικαταστησω το PoI , προς το οποιο μου φαινεται οτι παει περισσοτερο
    Τhe Blacklist- James Spader λεμεεεεε
    Mind Games- Αν ειναι να γελασει και λιγο το χειλακι μας , γιατι οχι;
    Crisis- ολα αυτα τα συνομοσιολογικα εχουν παντα αρκετο θεμα να αναπτυξουν . θα το αφησουν αραγε; 'H μολις κανουν καμια νυξη για Ομπαμα θα το κοψουν οπως την σειραρα το Lie to me;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ!!! ... ναι ναι ξέρω :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού παρακολουθείς καιρό το site, καλώς ήρθες στο κομμάτι των σχολίων!!! :))

    1) Δε νομίζω ο Rake να γίνει ο νέος House, αν και φαίνεται να έχει το δικό του στυλ (όπως και ο Πάτρικ από το The Mentalist).

    2) Το PoI εννοείται πως είναι αναντικατάστατο... αλλά θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στο ύφος της σειράς περισσότερο.

    3) Συμφωνώ απόλυτα για το Mind Games, φαίνεται ότι θα ασχολούνται με δύσκολες καταστάσεις με χιουμοριστικό τρόπο!

    4) Δεν έβλεπα Lie to me, αλλά άμα τα πάει καλά σε νούμερα δεν βλέπω το λόγο να το κόψουν! Έχει και ενδιαφέρον το συγκεκριμένο να δούμε ποιος κρύβεται πίσω από το τηλέφωνο... πάντα μου άρεσαν παρόμοιες ταινίες, οπότε θα τσεκάρω και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Akoma den ksekinises to hannibal? kairos einai!
    den exei na kanei me thn "sobarotita" twn seirwn...exei na kanei me to gousto mou...tetiou style seires me tetia thematologia mou aresoun polu (bebea kai to style kai h thematologia tou terra nova mou arese...alla telika apogoiteuse)

    afou einai ton maio sigoura tha katsw na htn dw (ekino to diastima tha exoun teliosei kai h perisoteres seires)


    sigoura den mporoume na arkestoume mono ekei...alla mporei na riksw mia matia ston piloto...pote den ksereis (kai ton once perisi den to perimena me tipota...kai apodixtike kalh seira)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! ... όντως θυμίζει λίγο Kyle Xy (όπου το Kyle XY θύμιζε Smallville). Ίσως το The Tommorrow People θυμίζει λίγο περισσότερο αυτές τις σειρές, αλλά και το star-crossed μία από τα ίδια φαίνεται!!
    Τα dracula και resurrection ωραίες επιλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι!!!! Σταθερή αξία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε ναι αυτό εννοούσα! ... άσε δεν έχω προλάβει να την αρχίσω! Θα πρέπει να την δω πριν το αφιέρωμα για τις top σειρές της φετινής σεζόν!!!!

    Ναι ρίξε μια ματιά και ενημέρωσε μας! Το εμπιστεύομαι το γούστο σου σε τέτοιες σειρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Agents of Shield σίγουρα! Και παίζεται για Reign και Star-Crossed! Και φυσικά spin-off Once Upon A Time in Wonderland!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου αρέσει αυτή η σιγουριά απ' όλους για το SHIELD , ελπίζω μόνο μη βγει καμιά πατάτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για το Believe: καλά έχω βαρεθεί τελείως που ενώ έχουν κάποιες καλές σειρές βάζουν μέσα κλισέ τίτλους για "secret societies" ξέρω εγώ και μετά ξενερώνει...ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ τι στο **** όνομα είναι το Bo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά και εγώ μία από τα ίδια, τα έχω βαρεθεί πολύ κάτι τέτοια... Βγήκε και τρέιλερ , θα το προσθέσω σε λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κανενα θεμα για την LOSTARA μας που χθες περασαν 3 χρονια απο το φιναλε θα υπαρξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. file mpes edo http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/lost-3-xronia-meta-we-have-to-go-back.2265621.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φίλε LinusLost ήθελα πραγματικά να κάνω μία θεματάρα όπως η περσινή (http://tv-island.blogspot.gr/2012/05/top-42-lost.html) αλλά πραγματικά δεν πρόλαβα... όπως και να 'χει, δε χρειάζεται να έχουμε επέτειο Lost για να κάνουμε κανα θεματάκι που και που ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το διάβασα, πολύ ωραίο κείμενο (είδα και το e-mail που μου στειλες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χαχααχχα "..τόσο πετυχημένα σχόλια μου" Μα πόσο ταπεινός είσαι πια!! :Ρ Κι εγώ πάντως κάπως έτσι αντέδρασα μόλις διάβασα την περίληψη! (και φαντάσου να το δούμε από περιέργεια και να μας αρέσει.. χαχαχα :Ρ )

    ..εμένα πάντως και στο Λοστ δεν μου άρεσε στα flashsideways που ο Σώγιερ ήταν αστυνομικός, αλλά το έσωσε, γιατί και πάλι δεν ακολουθούσε το νόμο κατά γράμμα ..γενικά μ'αρέσουν οι μη συμβατικοί χαρακτήρες συνήθως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. E μα είμαι ο άτιμος!! Ταπεινό χαμομηλάκι, εγώ και η Ματίνα Μανταρινάκη :P .... εγώ δεν είμαι περίεργος πάντως να το δω, οπότε μάλλον δε θα μάθω ποτέ αν θα μου άρεσε ή όχι :P :))))


    Συμφωνώ απόλυτα, η μη συμβατικοί χαρακτήρες έχουν και το περισσότερο ενδιαφέρον, ειδικά άμα είναι πρωταγωνιστές (βλέπε Dexter, Breaking Bad, 24) .... αλλά τι σου λέω τώρα;; εσύ προτιμάς σειρές φαντασίας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. hahaha :P κι εγώ το θεωρώ απίθανο να το δω έστω και από περιέργεια, έχω πολλές σειρές που θέλω να δω..
    Ρεεε δεν ξέρω τελικά τί προτιμάω, μ'έχω μπερδέψει... :Ρ Και dexter και 24 θέλω να δω πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαχαχαχαχαχαχααχα, πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου!!! Τέλειες σειρές και οι 2, δες τες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άστα να πάνε.. Προσπαθώ να με ψυχολογίσω, αλλά μιλάω μόνη μου στους τοίχους, οπότε δεν βγαίνει άκρη :P :P ..Τώρα έχουν κάποιες άλλες προτεραιότητα, αλλά τις έχω βάλει στη λίστα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ωραία, αφού υπάρχουν στη λίστα είσαι μια χαρά! Κάποια στιγμή θα τις αρπάξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αν σε καποιους δε λενε κατι αυτες οι σειρες κοιταξτε και μια εδω ,legends

    ,last ship,

    helix,

    ray donovan,

    black sails,

    high moon

    , rewind,

    the sixth gun,

    the ordained

    ,masters of sex,

    legit,

    lost angels

    ,devious maids,

    low winter sun,

    hobgoblin

    ,graceland,

    mistresses

    ,the fosters,

    under the dome

    ,american gods

    ,do not harm,

    the sandman

    arrested developemend 4th season,τραγικες απωλειες περιμενα και πολλες αλλες γνωστοτατες upcoming σειρες fellas παντως απο αυτες που βαλατε μονο το agents of shield και crossbones μου κινησαν την περιεργεια τωρα αν με τραβηξουν το tomorrow people και almost human ισως να τα δω κι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το αφιέρωμα περιλαμβάνει τις σειρές των ελεύθερων καναλιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από το φθινόπωρο του 2013 μέχρι και τον Μάιο του 2014 όπως αυτές ανακοινώθηκαν επίσημα από τα κανάλια.! Από αυτές που αναφέρεις , κάποιες δεν έχουν πάρει τελικά το πράσινο φως (sixth gun, ordained, gothica κτλ), σε άλλες δεν έχουν γυριστεί καν οι πιλότοι (χρειάζεται αναφορά;;), ενώ άλλες είναι καλοκαιρινές όπου θα γίνει ξεχωριστό αφιέρωμα σε λίγες μέρες (περιμένω κανα 2 τρέιλερ ακόμα).

    Υ.Γ. Για τις καλωδιακές σειρές που πιστεύουμε ότι αξίζουν, βγάζουμε ξέχωριστό θέμα όταν κυκλοφορεί το τρέιλερ (π.χ. για το Black Sails http://tv-island.blogspot.gr/2013/05/black-sails-trailer.html ). Έτσι είχαμε βγάλει και για Bates Motel, House of Cards, Da Vinci's Demons, The Americans κ.α. Άμα πατήσεις στην μπάρα το "προσεχώς" θα δεις για τις upcoming σειρές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. οντως αυτες οι τρεις που λες οτι δεν πηραν πρασινο φως τελικα συμφωνα με το imdb θα γινουν ταινιες πριν το κοιταξα απλα τουλαχιστον το under the dome που ολοι στην Αμερικη λενε για αυτο περιμενα οτι θα το δω σιγουρα.Ειναι και CBS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δε θα γίνουν ούτε ταινίες (γενικά το imdb δεν είναι και ό,τι το πιο αξιόπιστο σε τέτοια θέματα), απλά έχει γυριστεί ο 40λεπτος πιλότος και ίσως διαρρεύσει κάποια στιγμή. Το Under The Dome θα το βάλουμε στο αφιέρωμα για τις καλοκαιρινές (μιας και εδώ έχουμε όλες τις σειρές που αρχίζουν από Σεπτέμβριο 2013 μέχρι Μάιο 2014 των ελεύθερων καναλιών.... νομίζω δε μας έχει ξεφύγει καμία!). Ωστόσο για το Under The Dome έχουμε κάνει κάποια θεματάκια ήδη http://tv-island.blogspot.gr/2013/04/under-dome-trailer.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παιδφια το banshee το εχει δει κανεις σας?για αστυνομικο -μαφιοζικη σειρα δρασης ειναι πολυ καλη τον ειδα τον πρωτο κυκλο αν και λιγο τσοντοπρεπης με ερωτικες σκηνες ασυνδετες με το ολο σεναριο αλλα πολυ πειστικη ειδικα οι σκηνες ξυλου ειδικα στο 8ο επισοδειο αισγθανμομουν σα να μετοιχα εγω και πονουσα μπορω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να σου πω την αλήθεια έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια, αλλά έχοντας κακό προηγούμενο με τον Alan Ball περιμένω να δω τι θα ακούσω και για την επόμενη σεζόν για να το αρχίσω... πάντως πολύ ενθαρρυντικά τα σχόλια για την 1η σεζόν! ... ο Βασιλόπουλος σπαστικός στις ελληνικές σειρές, αλλά μπράβο του που κατάφερε να πάρει το ρόλο και μπράβο που δεν απογοήτευσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. λατρεύω τον james spader και μου είχε λείψει πολύ!!οπότε black list δαγκωτό!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν χρειάζεται να πω ποιες θα δω! πιλότους από όλες και μετά βλέπουμε τι αξίζει. έχω βάλει στο μάτι το hostages το οποίο φαίνεται κορυφή. Θα δω και το Masters of Sex του Showtime οπωσδηποτε γιατί τον πάω πολύ τον άγγλο πρωταγωνιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ακόμα και από το Star Crossed θα δεις πιλότο;;; :P ... το Master of Sex θα το δω κι εγώ για πλάκα :P ... δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτή τη σειρά, πάντως το θέμα της δε μου επιτρέπει να τη δω σοβαρά και είμαι περίεργος να δω τι και πως θα τα δείχνουν με επιστημονικές εξηγήσεις :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πως και δεν το είχα δει αυτό το άρθρο?!Μπράβο εξαιρετικό αφιέρωμα!Λοιπόν έχουμε και λέμε..
    1.Agents of S.H.I.E.L.D.: οποιοσδήποτε φαν του είδους που σέβεται τον εαυτό του θα το παρακολουθήσει.Μακάρι να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας και να μην μας ξενερώσει..

    2. Crossbones : Γιατί απλά δεν γίνεται να μην ρίξεις ένα βλέφαρο σε αυτήν την σειρά..
    3.Dracula: Most anticipated by far.Είδα το τρέιλερ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όπως ανέφερες θα δούμε κάτι που να ξεφεύγει από τα χαζοteen που έχουν κυριεύσει την tv.Παίζει και ο Meyers,τι άλλο θέλουμε.Ο ρόλος πιστεύω του πάει γάντι όμως!
    4.Intelligence: Γιατί απλά μας έλειψε ο kickass Josh Holloway,είναι και CBS σιγουράκι η επιτυχία.
    5.Τhe Tomorrow People: Είπαμε έχει υπερδυνάμεις μέσα,τέλος θα το δούμε.. :D


    Αυτά σίγουρα θα τα δω τουλάχιστον τα 5 πρώτα επεισόδια..και άμα αξίζει συνεχίζουμε..
    Όσον αφορά τα υπόλοιπα:
    *Almost Human: Δεν με έψησε καθόλου.Και ο πρωταγωνιστής τελείως lame φαίνεται!
    *Believe: Σαν φαν του είδους i want to ''BELIEVE'' αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα έχει άδοξο τέλος..Και επίσης τι πράγμα είναι αυτό.Τι μου βάζεις το παιδάκι πρωταγωνίστρια..ΔΕΝ!!Βάλε τουλάχιστον να είναι 16-17 γιατί τώρα ο άλλος θα κουβαλάει και πόρτ μπεμπέ μαζί του.
    * Crisis: Καλό φαίνεται δεν ξέρω πως μπορούν να κάνουν να κρατήσει όμως..
    *Sleepy hallow: Καλό φαίνεται μούρη ο πρωταγωνιστής...μένει να δούμε
    *Τhe Originals: Αν και η Φαμίλια αυτή με συγκινεί χίλιες φορές περισσότερο από τα φλωροαδερφάκια με την κλαψό...τέτοια Ελένα,δεν ξέρω αν αντέχω και άλλο παρόμοιο στυλάκι..Αλλά επειδή θα παίζει ο μεγάλος έρωτας/λατρεία ΡΕΜΠΕΚΑ θα δω τουλάχιστον την αρχή.
    Και φτάνει πια με τα αστυνομικά!!!Ήδη αυτές που υπάρχουν είναι αρκετές και καλές!!Πόσες ομάδες κρούσης να αντέξει ένας τηλεθεατής??!!

    Υ.Γ. βγάζει και ο williams μια κωμωδία στο CBS που σίγουρα θα δω.!!


    και όπως είπα DRACULA και τα μυαλά στα κάγκελα!!
    πφφφ.κουράστηκα να γράφω..Και πάλι congrats!!Ωραίο αφιέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :)) ... Θέλω να κάνω ένα αφιέρωμα και για τις καλωδιακές νέες σειρές που ίσως θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς δεν έχουν βγάλει τρέιλερ οπότε θα έχει πολλά κενά :/

    Ωστόσο Dracula και Crossbones πλησιάζουν παραγωγές καλωδιακών καναλιών και χαίρομαι που βλέπω ότι πολλοί ανυπομονούμε για αυτές! Λογικά θα είναι σε στυλ Χάνιμπαλ στην παραγωγή!!!
    Εννοείται πως πεθυμήσαμε Josh Holloway και θα χαρούμε να τον δούμε πίσω στην τηλεόραση!!!!
    Κρίμα πάντως που οι δουλειές του JJ Abrams (Almost Human, Believe) δεν εντυπωσιάζουν πλέον...
    Όσο αφορά το Originals, θα το έβλεπα αλλά έχω να δω Vampire Diaries από το 4.01, οπότε θα τα έχω λίγο χαμένα, οπότε το αφήνω προς το παρόν... διαφορετικά μου άρεσε και ο Κλάους σαν χαρακτήρας και η Ρεμπέκα (καλό κομμάτι!!! :P)


    Γενικά συμφωνώ με τα σχόλια σου ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://www.youtube.com/watch?v=JYbN5WgRhC0 αυτο ειναι το επισημο Trailer Του believe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αα ωραία! Σε ευχαριστώ που το ανέβασες, είχα ξεχάσει να το προσθέσω στο αφιέρωμα (όταν το είχα κάνει δεν είχε βγει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. stayro molis eida 3 kainourgies seires kai sou leo entuposys.Agents of S.H.I.E.L.D.kaloutsiko then trelathika alla exei prooptikh gia kalyterh shnexeia.
    Hostages:mapa fainetai katholou kalo to proto.
    The Blacklist:KATAPLHKTIKO fovero.xronia eixa na me enthousiash seira ektos episthmonikhs fantasias.thesto epeigontos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Από το πρώτο είδα κάποιες σκηνές, δεν ενθουσιάστηκα... στο 2ο απογοητεύτηκα με τα νούμερα, ενώ στο 3ο δε μου έλεγε κάτι το τρέιλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγώ είδα το Sleepy Hollow τα δυο πρώτα επεισόδια και είναι με μία λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Δείτε το , θα πάθετε ζημιά. Εντελώς διαφορετικό από ότι 'εχω δεί έως τώρα σε τηλεοπτική σειρά
    Το Ironside που όπως έγραψα και αλλού δεν είχε και τόσο δυνατό πιλότο αλλά ο κεντρικός χαρακτήρας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και με μεγάλες δυνατότητες να χτιστεί γύρω του μια καλή σειρά.

    Το Back In The Game-καιρό είχα να γελάσω επί ώρα με μια σειρά . Κάθε σκηνή με τον James Caan είναι απολαυστική. Ακόμα και στα αγγλικά που το είδα , το ευχαριστήθηκα πραγματικά.
    ΤΟ We Are Men- καλούτσικο αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είναι κάτι αμάν και ντε...
    Το Trophy Wife- Θα παιχτεί και δεύτερο επεισόδιο; Δυνατό καστ αλλά χωλαίνει η ιστορία.Χρειαζόταν οπωσδήποτε έναν "Θανάση" από το "ευτυχισμένη μαζί" αλλά τέτοια πράγματα στους Αμερικανούς , μόνο στον Ντένις τον τρομερό ;)
    To Dads-Δεν σχημάτισα άποψη. Μάλλον θα χρειαστεί να δώ και δεύτερο επεισόδιο για να αποφασίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. το Sleepy Hollow φιλε το ειδα κ ειναι γαμω της σειρες.αλλα με αυτη που επαθα πλακα ειναι το blacklist δεστο ειναι γαμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να σου πω την αλήθεια δε με ενθουσίασε ο πιλότος... το πήρα από την αρχή με στραβό μάτι το όλο "σύγχρονη εποχή". Μπορεί να του δώσω μία 2η ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γενικά σαν θεματολογία δε μου κεντρίζει το ενδιαφέρον... άσε περιμένω πολλές και από χειμώνα, οπότε φυλάω θέσεις :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα το δω σήμερα και θα σου πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εμένα πραγματικά μου άρεσε. Η ατμόσφαιρα που βγάζει το σιριαλ είναι πολύ ωραία. Τα εφε δυνατά και όχι τίποτα μπαλώματα. Γενικά μια προσεγμένη παραγωγή. Και κυρίως το σενάριο. Άνοιξαν μέσα σε δυο επεισόδια τόσα θέματα για ανάπτυξη που θα έχουν πολύ υλικό για να γράψουν. και το καλό είναι ότι όλα αλληλοκαλύπτονται κι έτσι δεν θα ¨χαθούν¨ γράφοντας. Σίγουρα θα συνεχίσω να την βλέπω, αν και δύσκολα το λέω αυτό για σειρά μετά από μόλις δύο επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τελικά σήμερα κατάφερα να το δω. Πολύ καλό και φυσικά ο Spader είναι όλα τα λεφτά.Θα δούμε τί έχουν αν μας πουν και στην συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αχα, ωραία!!! Άμα συνεχίσει το ίδιο καλά θα την βάλω κι εγώ στο πρόγραμμα... ίσως δεν την πήρα με καλό μάτι από την αρχή και ήμουν προκατειλημμένος!!!


    Το Agents of SHIELD λίγο το είδα αλλά δε με κράτησε μέχρι το τέλος του επεισοδίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. giayto k mena marese toso logo Spader.einai ekplhktikos sto rolo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εγώ θα την δω σίγουρα , οπότε θα σε ενημερώσω αν αξίζει να την δεις. Τώρα λέω να δω Hostages και Atlantis, για να έχω άποψη και γι αυτά
    Το Shield πάντως δύσκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το Atlantis το είδα, καλούτσικο ήταν αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις... βλέπεται ευχάριστα και έχει λίγο πλάκα (αλλά σκοτώνει όλη τη μυθολογία :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μμμ, ίσως και χειρότερο... έχει και Ηρακλή μέσα (θα καταλάβεις αν το δεις!). Ας πούμε κάτι ότι απλά δανείζεται ονόματα και με αυτά κάνει ό,τι θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εγώ έχω ξεκινήσει Agents of S.H.I.E.L.D. και ομολογώ ότι μου αρέσει..
    Εννοείται προτιμώ και εγώ το The Returned αν και βρίσκω το σενάριο λίγο περίεργο!!
    Τέλος σαν φαν του είδους δεν θα άφηνα το Dracula, όντως το σκοτεινό στοιχείο και το ότι είναι τοποθετημένο σε μια άλλη εποχή το κάνουν να ξεχωρίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το The Returned είναι λίγο περίεργος ως προς το πως μπορεί να συνεχίσει χωρίς να κουράσει! Δεν έχω δει την original σειρά και δεν έχω ιδέα... πέρα από τον πιλότο δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Kαταρχήν απίθανη παρουσίαση νέων σειρών ..Συγχαρητήρια !! Πρόσφατα ανακάλυψα το site σας κ " κόλλησα " κανονικότατα .. για όλους τους τv maniacs είναι Τέλειο !! Λόγω χρονοκαθυστέρησης θα ήθελα να γράψω κι εγω ποια μου τράβηξαν τη προσοχή ... ( ομολογώ δεν έχω δει κανένα ακόμα επειδή φέτος είδα μονοκοπανιά το Breaking Bad ..O 1ος κύκλος άργησε να με συνεπάρει ,,,αλλά αποζημιώθηκα κ όντως θα μείνει στην ιστορία η σειρά όπως κ το LOST ..)
    Το The 100 μου θύμισε LOST οπότε μπαίνει αμέσως στη λίστα
    To Ιntelligence ( λόγω Τζος Χολογουει αλλά φαίνεται καλή κ η υπόθεση )
    Το Crisis , Almost Human , Τhe tomorrow people ( θυμίζει έντονα το Heroes μ΄ άρεσε πολύ κι αυτό ) Κ The Originals έστω κ από αδυναμία στα TVD .. κ Οπωσδήποτε θ' αρχίσω το Resurrection ( έχω ήδη δει το γαλλικό το οποίο ήταν τέλειο , πρωτότυπο κ πολύ ενδιαφέρον αλλά εκεί που νόμιζα ότι ήταν mini series έμεινα σε cliffhanger κ έμαθα ότι θ'αργήσει αρκετά ο 2ος κύκλος ...
    (επίσης βγαίνει κ ταινία με παρόμοιο θέμα ) ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλώς μας βρήκες!!! :)) Μπορείς να τσεκάρεις ένα ακόμη παρόμοιο θέμα εδώ ( http://tv-island.blogspot.gr/2014/01/15-2014.html ) με κάποιες επιπλέον νέες σειρές! Και μην ξεχνάμε (μιας και είσαι φαν!) ότι από Νοέμβριο ξεκινάει το prequel του Breaking Bad βασισμένο στον χαρακτήρα του Saul Goodman με τίτλο Better Call Saul!!!

    Να σου πω την αλήθεια δε με ενθουσίασε κάτι από αυτά που είδα... περιμένω όμως ακόμα τα The 100 (θύμισε όντως LOSΤάρα!) και το Gang Related με τον θρυλικό Terry O' Quinn!!!!

    Το Les Revenants το έχω στο πρόγραμμα, έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή