Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Hannibal μας προσκαλεί για δείπνο και του Χρόνου!!!


Είναι γεγονός!!! Ο Hannibal ανανεώθηκε για μία 2η σεζόν 13ών επεισοδίων!!! Η σειρά σίγουρα υστερεί σε τηλεθεάσεις κάνοντας σχετικά τα χαμηλότερα νούμερα σε δραματική σειρά. Ωστόσο όπως πολλοί θα συμφωνούσαν μιλάμε ίσως για την καλύτερη παραγωγή σε ελεύθερο κανάλι που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί παραγωγές καλωδιακών. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που έδωσε το κανάλι στον Hannibal το πράσινο φως για τη συνέχεια της ιστορίας.
Ο Bryan Fuller δηλώνει ότι έχει ακόμα αρκετά στο μυαλό του για τη συνέχεια του Hannibal. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!!!!

Η πρώτη σεζόν ρίχνει αυλαία στις 20 Ιουνίου, και η 2η σεζόν θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2014. 

5 σχόλια:

  1. Yeeeaaaaahhhh!!! auta einai nea!!! krima tha htan na kopei auth h seira! mporw na pw oti h seira einai toso kalh oso thn perimena (kai akoma perisotero)....kai nomizw oti sta teleutaia epeisodia ths 1hs season pou exoun apominei tha doume akoma poio wraia pragmata!!!

    *ante stavre pleon mias kai exoume enaneosh...epibalete na thn ksekiniseis kai esi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτά που ακούω γι' αυτή τη σειρά, άμα κοβόταν θα ήταν η πιο απογοητευτική κίνηση απέναντι στους τηλεθεατές από το ΝΒC.


    Εχτές κατέβασα όλα τα επεισόδια! Σιγά σιγά ξεκινάω την προβολή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο το τιτλο με παρακινει και μενα να τη δω καποια στιγμη τη σειρα αν θυμιζει κλασσικο thriller τυπου silence of the lambs,seven η το dexter απο σειρες θα μ αρεσει σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δες το! Πιστεύω θα σου αρέσει, πολύ καλή παραγωγή, άμα δεν ήξερα σε ποιο κανάλι παίζεται και μου έλεγε κάποιος "στο NBC" δε θα τον πίστευα!!!! .... και ναι, θυμίζει λίγο Dexter στην "αρρώστια" που βγάζουν οι serial killers!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλα περιμενω πρωτα να τελειωσει ο κυκλος για να τα δω ολα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή