Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Once Upon a Time in Wonderland: Trailer


Κυκλοφόρησε το trailer για το spin-off του Once Upon a Time. Τα είπαμε αναλυτικότερα για τη σειρά >>εδώ<<. Αν και δε μου αρέσει η ιδέα για την Χώρα των Θαυμάτων, μπορώ να ομολογήσω ότι το τρέιλερ μου άρεσε αρκετά, το περίμενα χειρότερο. Παίζει ρόλο βέβαια και η προσθήκη του επικού Heart of Courage. Το μόνο που θα ήθελα είναι να ακούσουμε λίγο περισσότερο το λαγό να μιλάει... 

3 σχόλια:

  1. Μία από τα ίδια και μένα... γενικότερα η Wonderland δε μου αρέσει για να έχει δική της ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελαίνομαι για την Wonderland.... Και πρέπει να είμαι ο μοναδικός που είχε λατρέψει την ταινία του Tim Burton... Τώρα σε αυτήν την εκδοχή της απ' ότι είδα δεν επικρατεί αρκετή τρέλα.... Οπότε το βρίσκω fail... ( και συν τοις άλλοις o Τρελοκαπελάς είναι ο αγαπημένος μου παραμυθένιος χαρακτήρας... το να μην εμφανιστεί καθόλου στην σειρά το βρίσκω τραγικό...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δει την ταινία... αλλά έχω δει τη συγκεκριμένη mini-σειρά ( http://tv-island.blogspot.gr/2012/08/tin-man-2007.html ) που επικρατεί αρκετή τρέλα και πιστεύω θα σου αρέσει!!!! (δεν είναι Wonderland, αλλά μιας και μιλάμε για παραμύθια μου ήρθε :P). . . . για το OUATIW ούτε εγώ τρελαίνομαι, αλλά fail ξε-fail, 13 επεισόδια είναι μονάχα οπότε θα τα δω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή