Σάββατο 11 Μαΐου 2013

To Intelligence με τον Josh Holloway πήρε πράσινο φως!!!


Το CBS έδωσε το πράσινο φως στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος μας από το Lost, Josh Holloway (Sawyer). Ήταν από τις σειρές που ανυπομονούσαμε περισσότερο να δούμε και το μέλλον του πιλότου ήταν αμφιλεγόμενο μιας και δεν ήταν από τα φαβορί για το κανάλι. Αλλά παρ' όλα αυτά το κανάλι θυσίασε 3 αστυνομικούς πιλότους (που έχει αδυναμία σε τέτοιες σειρές). Οπότε μπορούμε να πούμε ότι το κανάλι περιμένει πολλά από αυτή τη σειρά. Διαβάστε παρακάτω μερικές πληροφορίες για το Intelligence...

Παραγωγή: Michael Seitzman, David Semel (No Ordinary Family), Tripp Vinson, Rene Echevarria (Terra Nova)
Σκηνοθεσία: David Semel (No Ordinary Family)
Cast: Josh Holloway (Lost), Marg Helgenberger (CSI), Meghan Ory (Once Upon a Time), Michael Rady (Emily Owens, M.D.), James Martinez (Breaking Bad), John Billingsley (True Blood)
Περιγραφή: Εστιάζει σε μία μονάδα της Αμερικάνικης Κυβέρνησης που δημιουργήθηκε γύρω από έναν άντρα με ένα ξεχωριστό χάρισμα. Έχει ένα μικροτσίπ στο κεφάλι του που του επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα.

Υ.Γ. Αυτή η σειρά θα ταίριαζε πολύ στο πρόγραμμα παρέα με το Person of Interest.

5 σχόλια:

  1. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν έμαθα για τη σειρά. Ότι είναι 100% σειρά CBS και μοιάζει με Person of Interest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν και τα 2 πρωταγωνιστή από το Lost :P ... μια χαρά θα ταιριάξουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to CBS nomizw einai kairos na alaksei troparh (3 csi, mentalist, nsci, elementary, havai 5-0)!!! akoma kai egw pou eimai fan twn astinomikwn seirwn...exw kourastei!!!
    *H Helgenberger stamatise apo to CSI meta apo tosa xronia???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ... ή τουλάχιστον αν είναι να μη σταματήσει, ας κρατήσει όσες έχει και να ρισκάρει για κάτι πιο serialized... αφού σαν κανάλι έχει γίνει αποδεκτό από τους φανς! Στην Αμερική απ' ότι έχω καταλάβει υπάρχει η νοοτροπία του "βλέπω ό,τι δείχνει το CBS"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Helgenberger έφυγε περίπου στα μισά της 12ης σεζόν αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή