Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Dexter - Τι μας επιφυλάσσουν τα τελευταία επεισόδια;;;


Έχουν απομείνει 5 επεισόδια μέχρι να τελειώσει η αγαπημένη μας σειρά. Το Showtime έβγαλε τα δελτία τύπου των τελευταίων 5 επεισοδίων όπου φαίνονται πολλά υποσχόμενα... (προσοχή το παρακάτω άρθρο περιέχει spoiler, διαβάζετε με δική σας ευθύνη)


Επεισόδιο: 8.08 - Are We There Yet?
Ο Dexter υποπτεύεται ότι ο προστατευόμενος του σκότωσε τη γειτόνισσα του. Στο μεταξύ, ο Dexter προσπαθεί να βοηθήσει τη Χάνα να φύγει από τη χώρα.

Επεισόδιο: 8.09 - Make Your Own Kind of Music
Ο Dexter ερευνά έναν φόνο που έγινε κοντά στο σπίτι του. Παράλληλα, η Dr. Vogel μένει έκπληκτη όταν κάποιος από το παρελθόν της επιστρέφει!

Επεισόδιο 8.10 - Goodbye Miami
Ο Dexter δέχεται τη βοήθεια της Vogel για να "ψαρέψει" τον Brain Surgeon Killer ώστε να καταφέρει ο Dexter να τον σκοτώσει. Αργότερα, ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του Dexter δολοφονείται μπροστά στα μάτια του.

Επεισόδιο 8.11 - Monkey in a Box
Ο Dexter είναι σε δίλημμα μεταξύ του να το σκάσει από τη χώρα μαζί με την Χάνα και τον Χάρισον ή να ξεφορτωθεί τον Saxon μια για πάντα.

Επεισόδιο 8.12 - Remember the Monsters?
H σειρά ολοκληρώνεται με τον Dexter να έρχεται αντιμέτωπος με το απροσδόκητο. Ενώ ένας τυφώνας απειλεί το Μαϊάμι, ο Dexter είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος με τον δικό του τρόπο.


Μετά από αυτά που διαβάσαμε, βγάζουμε ένα γρήγορο συμπέρασμα ότι:

"Ο Dexter ερευνά έναν φόνο που έγινε κοντά στο σπίτι του": Προφανώς ο Ζακ είναι αθώος και ο Dexter προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος της Cassie.
"Η Dr. Vogel μένει έκπληκτη όταν κάποιος από το παρελθόν της επιστρέφει": Λογικά μιλάμε για τον Brain Surgeon Killer, ο οποίος μάλλον είναι ο Saxon (o φίλος της Cassie, και πιθανός δολοφόνος της).
"Ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του Dexter δολοφονείται μπροστά στα μάτια του": Μάλλον η Βόγκελ... αλλά μπορεί και ο Ζακ, αν μετά από όλα αυτά αποδειχθεί αθώος! Σαν 3η επιλογή βάζω την Τζέιμι. (αν και είναι ανησυχητικό που δεν αναφέρεται πουθενά η Debra)
"O Dexter... από τη χώρα μαζί με την Χάνα και τον Χάρισον": Δεν νομίζω να αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ως serial killer, αλλά μάλλον δέχεται απειλές από τον Saxon και δεν ξέρει πως να αντιδράσει.
"H σειρά ολοκληρώνεται με τον Dexter να έρχεται αντιμέτωπος με το απροσδόκητο": Εδώ ελπίζω να μην μας τρολλάρει το Showtime όπως κάνει με τα promos. Με λίγα λόγια ελπίζω να μαθευτεί η ταυτότητα του.
"Ο Dexter είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος με τον δικό του τρόπο": Η πρώτη σκέψη είναι να σκοτώσει έναν δολοφόνο που απειλεί το Μαϊάμι, αλλά μιας και μιλάμε για φινάλε μπορεί αυτή η φράση να έχει ένα βαθύτερο νόημα όπως το να τραπεζώσει τον εαυτό του και να αυτοκτονήσει... σκοτώνοντας έτσι τον μεγαλύτερο serial killer του Μαϊάμι, τον ίδιο του τον εαυτό!

Όσο αφορά τα 3 τελευταία επεισόδια, αναμένονται επικά! Ελπίζω μόνο η λέξη "τυφώνας" να είναι κυριολεκτικής σημασίας! Όσο για το φινάλε, ελπίζω να μην είναι ανοιχτό και να δοθεί ένα τέλος σε κάθε χαρακτήρα μας (είτε καλό, είτε όχι).

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα γίνει;;;; 

2 σχόλια:

  1. Αν πεθανει ο ντεξ θα κοψω τις φλεβες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι(οχι να κοψεις τις φλεβες σου).εγω τη προσδοκια μου για το τελος την εχω εκφρασει στο dexter greek fans μπορειτε να δειτε ,και φυσικα οπως ηταν επομενο εφαγα αρκετο κραξιμο απο διαφορους ''οπαδους''αλλα εγω επιμενω,ενα καλο τελος=ενα σοκσριστικο τελος και οχι ενα προβλεψιμο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή