Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

OUAT in Wonderland - Ο Naveen Andrews σε βασικό ρόλο


Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός από το Lost, Naveen Andrews, θα παίξει στη νέα σειρά του ABC, Once Upon a Time in Wonderland, στο ρόλο του κακού μάγου Jafar. Τώρα, ανακοινώθηκε ότι ο ρόλος του δε θα είναι περιορισμένης διάρκειας αλλά θα παίξει κατά τη διάρκεια όλης της σειράς και θα είναι ύψιστης σημασίας!

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός ήταν να εμφανιστεί στην original σειρά (Once Upon a Time) στη 2η σεζόν, όπως είχαν δηλώσει οι παραγωγοί πέρυσι του καλοκαίρι. Τώρα με αφορμή το spin-off τον μεταφέρουν εκεί. Ουδέν πρόβλημα! Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που θα τον δούμε σε έναν ρόλο που του ταιριάζει εμφανισιακά τουλάχιστον, αλλά του ταιριάζει και ο ρόλος του κακού... εξάλλου μην ξεχνάμε:

"My name is Sayid Jarrah, and I am a torturer" & "You are a killer, Sayid"

7 σχόλια:

  1. Olloi oi prwin tou Lost blepw exoun kaloboleutei me to OAUT! Nomizw tou paei o rolos tou Jafar! Egw pantos den tha katsw na thn dw kai auth...den paleuete kai 2h paramithoseira!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα ισχύει αυτό (εξάλλου έχουν κονέ με τους σεναριογράφους :P). . . εγώ θα την δω αν και δε με ιντριγκάρει η Χώρα των Θαυμάτων... αλλά μικρούλα είναι και μου άρεσε λίγο το τρέιλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια!! ..ευτυχώς δεν παίζουν σε κάποια σειρά όλοι οι ηθοποιοί του Λοστ, αλλιώς θα καταντούσαμε να βλέπουμε άπειρες σειρές.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμια σχεση με το Once upon a time.Πολυ καλυτερο αυτο γιατι εχει την κανονικη υποθεση και οσο να ειναι ειναι το πρωτοτυπο και εχει και καλους ηρωες ( Χουκ,Βασιλισσα κλπ) και αυτοι του Wonderland ειναι καπως κρυοι...Γενικα δεν με τραβαει να το βλεπω καθε εβδομαδα...
    Εν τω μεταξυ λεει θα παιζουν ηθοποιοι απο την αλλη σειρα και βλεπεις τον Λιροι απλα να περναει μπροστα απο την σκηνη και φανταζομαι στα επομενα θα μπαινει ο Τζιμινι Κρικετ και θα λεει ενα "γεια,ειμαι και εγω εδω" και θα ειναι αυτη η συνδεση με τη σειρα". :P Παντως εχει ετσι το καλο κλιμα της αλλης σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι είναι λίγο διαφορετικές σειρές.. λίγο πιο "παιδικό" το Wonderland αλλά για παραμυθάκι έχει την πλάκα του... και σαν Κακός μου άρεσε ο Τζαφαρ (Naveen Andrews)... η κόκκινη βασίλισσα κρύα... οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές δε λένε και πολλά (εξαιρείται ο λαγός!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβως το ιδιο πιστευω.Τουλαχιστον ηλπιζα να παιζει ο ιδιος ο Τζεφερσον τον καπελα αλλα θα τον κανει αλλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, λέει δεν είχε χρόνο ο ηθοποιός... Δεν πειράζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή