Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Το "The Killing" ανασταίνεται για 2η φορά!!!


Πριν 2 μήνες κλάψαμε το The Killing και κράξαμε το AMC για την απόφαση του να το κόψει στην καλύτερη σεζόν του, αφήνοντας cliffhanger. Όμως βιάστηκα να πω στο τότε άρθρο αποχαιρετισμού να μην ελπίζουμε τζάμπα για αναγέννηση της σειράς, γιατί όπως φαίνεται και μας έχει αποδείξει το The Killing έχει ένα δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει την "ακύρωση" του κάθε φορά που κόβεται!!! Έτσι τώρα, παρά την σκληρή απόφαση του AMC να κόψει τη σειρά, εν τέλη, βρήκε καταφύγιο στο ιντερνετικό Κανάλι "Σωτήρα" που ακούει στο όνομα Netflix. To διαδικτυακό κανάλι ανανέωσε την σειρά για μία 4η και τελευταία σεζόν, δίνοντας της 6 επεισόδια για να ολοκληρώσει την ιστορία της (βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αν ανανεωθεί και για 5η... Killing είναι αυτό!). Όσο αφορά τη σεζόν τώρα, ο David Madden (πρόεδρος του Fox Television Studios που γίνεται η παραγωγή της σειράς) δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που οι πιστοί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν ολοκληρωμένη την ιστορία της Sarah Linden και του Stephen Holder, όπου θα έχουν την ευκαιρία οι ήρωες μας να έχουν ένα κατάλληλο τέλος! Τώρα, αν στα 6 τελευταία επεισόδια έχουμε μία νέα υπόθεση ή ασχοληθούν με το "δολοφόνο" του James Skinner, παραμένει άγνωστο. Σημασία έχει ότι θα δούμε συνεχόμενα και τα 6 επεισόδια, οπότε θα τα ευχαριστηθούμε!!!  #Netflix_Rules

9 σχόλια:

  1. Kati mou leei oti tha mou aresei polu auth h seira! alla den thn eblepa giati olloi elegan "twra tha kopei, meta tha kopei"....alla afou telika tha oloklirothei swsta tha katsw na thn dw me thn prwth eukairia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επρεπε να γινει! οταν ειδα το φιναλε, δεν πιστευα στα ματια μου οτι τελειωνε ετσι..με το oh, no no no ...του χολντερ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι θα σου αρέσει, αφού σου αρέσουν οι αστυνομικές!!! Στην ουσία αν σταματούσε στη 2η δε θα είχε αφήσει κανα παράθυρο ανοιχτό, αλλά πάλι καλά που ανανεώθηκε γιατί η 3η ήταν καταπληκτική!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπρεπε!!! Κι εγώ δεν το περίμενα ότι θα συμβεί αυτό, γιατί μέχρι τώρα μας είχαν δείξει ότι η Σάρα πήγαινε με τους κανόνες! Άντε τώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά μου έφτιαξε την διάθεση το άρθρο...πήρα μιά χαρά....το φινάλε της τρίτης σεζόν δεν ήταν κατάλληλο για μία τέτοια σειρα...τώρα που θα έχει και μία τέταρτη σεζόν ελπίζω να δούμε το κλείσιμο που της αρμόζει...ή ακόμα καλύτερα να δούμε και μία ακόμη ανανέωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Killing διόλου απίθανο να ανανεωθεί από το ίδιο του το Series Finale :P ... πάντως πέρα από την πλάκα, αν το σχεδιάσουν για τελευταία σεζόν, δε νομίζω να ανανεωθεί... αλλά τουλάχιστον θα είναι 6 δυνατά επεισόδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πωωωωωωω τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή!!!!!!!!!! Έπρεπε να είχε ανανεωθεί αμέσως μετά το φινάλε της καταπληκτικής 3ης σεζόν!! Πάντως, πλάκα πλάκα μου αρέσει που το κοροιδεύαμε κιόλας βρε Σταύρε!!!!!! :P Τελικά από αυτή τη σειρά όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι έπρεπε αλλά δεν πειράζει, τέλος καλό όλα καλά :P ... Τελικά παρότι λέγεται The Killing δεν κατάφερε κανείς να το "σκοτώσει"... αυτό "σκότωνε" τις αποφάσεις των διευθυντών προγράμματος των καναλιών :P :P .... Πάντως ικανό το έχω μετά το Series Finale να βγάλουν και άλλα επεισόδια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχαχαχα κι εγώ δεν το συζητώ!!!!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή