Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Gotham - Ο Ben McKenzie στο ρόλο του James Gordon


O Ben McKenzie (Southland, The O.C.) έχοντας προϋπηρεσία σε ρόλο αστυνομικού, παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για να υποδυθεί τον χαρακτήρας του James Gordon στη νέα σειρά, Gotham! Η σειρά θα ασχολείται με τον νεαρό James Gordon όπου είναι ακόμα ένας νέος Ντετέκτιβ και δεν έχει γίνει Αρχηγός του τμήματος! Όπως έχουμε ξαναπεί στη σειρά θα δούμε πολλούς χαρακτήρες από το σύμπαν του Μπάτμαν, συμπεριλαμβανομένων των Bruce Wayne (θα είναι περίπου 12 χρονών), τον Alfred, όπως και διάσημους εχθρούς όπως τους Riddler, Catwoman, Joker και Penguin!!! Αναμένουμε λοιπόν και το casting των υπολοίπων!!!

3 σχόλια:

  1. Ena exw na pw (alla tha to pw 3 fores)...den mou gemizei to mati, den mou gemizei to mati, den mou gemizei to mati!!! ante na doume! pws na mhn doseis omos mia eukeria sthn seira otan diabazeis gia Riddler, Catwoman, Joker kai Penguin!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ και μόνο που διαβάζω για σειρά στο σύμπαν του Batman (= αγαπημένος ήρωας όλων των εποχών!!!) δε γίνεται να μη δω τουλάχιστον ολόκληρη την πρώτη σεζόν!!!! Πρέπει να είναι αίσχος για να μην τη δω... ειδικά άμα ξέρω ότι θα εμφανιστούν και οι villains του (= οι καλύτεροι villains EVER!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια ολα αυτα αλλα εδω ουσιαστικα πρωταγωνιστης θα ειναι ο μπατσος;


    οσο καλο κ να ειναι, αυτη η προσεγγιση καπου μπαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή