Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

The Flash - Το Πρώτο Επίσημο Τρέιλερ


Βγήκε επιτέλους το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την πιο πολυαναμενόμενη σειρά του CW, με τον πιο γρήγορο υπερήρωα στην ιστορία των κόμικς. Το The Flash είναι spin-off του Arrow και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της νέας σεζόν. Διαβάστε παρακάτω την περίληψη και δείτε το πρώτο τρέιλερ διάρκειας 5 λεπτών...

Ο επιστήμονας Barry Allen, μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα, έχει την ικανότητα να επιταχύνει πολύ γρήγορα, πράγμα που τον κάνει τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον πλανήτη!!! Ενώ αρχικά ο Barry ήταν ενθουσιασμένος με τις νέες δυνάμεις του, σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μόνος που λόγω του ατυχήματος απέκτησε υπεράνθρωπες δυνάμεις... και δεν τις χρησιμοποιούν όλοι για καλό!

Δείτε το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ της σειράς... 

17 σχόλια:

  1. Ντάξει μπορώ να πω ότι είναι τέρμα πωρωτικό!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμάτο τρέιλερ σκέτος μαγνήτης !!! Κ έχω τόσο καιρό να δω το Flash ( από το 1990) .. Κ μ' αρέσει που περιλαμβάνει κι άλλους σούπερ -ήρωες ...
    Υ.Γ Το πως έγινε Flash λόγω της καταιγίδας μου θύμισε το αγγλικό " Μisfits" ( οι 2 πρώτοι κύκλοι ήταν αρκετά καλοί )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτού δεις το Flash (το καινούριο :P ) μην ξεχάσεις να δεις τη 2η σεζόν του Arrow!!! Εκεί εμφανίζεται σε 2 επεισόδια ο Barry Allen, προτού γίνει Flash ;-) (όπως βλέπει και στο τρέιλερ έχει άμεση σχέση με το Arrow)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείται !! Αφού έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους σας κ το καλύτερο μου ?? Ολοκληρώθηκε οπότε κ τα 23 επ. συνεχόμενα θα τα βλέπω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντωμεταξύ στα περισσότερα επεισόδια θες καπάκι να βάλεις το επόμενο, οπότε θα τα δεις νεράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους το ξεκίνησα ... χαίρομαι που με παρότρυνες να το δω , είναι πολύ καλή η 2η σεζόν είμαι μόνο στο 08 επεισόδιο που μόλις εμφανίστηκε ο Flash κ έχω πορωθεί αρκετά ... δε μπορώ να σχολιάσω άλλο γιατί θα κάνω σπόιλερ σε άλλους ( αν κ θέλω τόσο πολύ να σχολιάσω!!!) ... thanks by the way ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπες!!! Και μένα η 1η σεζόν δε μου άρεσε τόσο με τη λίστα, πάλι καλά που τελείωσε! Τώρα οι περισσότεροι villains είναι από τα κόμικς, γι' αυτό και είναι πιο εντυπωσιακοί εμφανισιακά και όχι λίγο από τα ίδια που βλέπουμε συνήθως σε άλλες σειρές (όπως και στην 1η). Ο Μέρλυν για μένα είναι το μυστήριο της σεζόν αλλά δυστυχώς δεν του αφιερώνουν σχεδόν καθόλου χρόνο στη 2η (σόρρυ για το σπόιλερ, αλλά για να μην περιμένεις τζάμπα στο λέω :P ). Ο Slade βέβαια (ή αλλιώς Deathstroke) είναι ΓΑΜΑΤΟΣ και αναπληρώνει κάθε κενό από villain. (και η Nysha + η ιστορία της Shara μου άρεσαν τρελά!!!). Και η φυσικά η Λώρελ είναι ξενέρωτη, προτιμάμε με τα 1000 την Σάρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσης μ'αρέσει πολύ ότι δεν έκαναν τους villains καρικατούρες ( τώρα ίσως σε στενοχωρήσω λίγο γιατί ξέρω ότι έχεις αδυναμία στο Μπάτμαν αλλά τα 3-4 παλιά έργα τους έδειχναν ( τους villains) αρκετά γελοίους ακόμα κ το Joker = Jack Nicolson ... για τα καινούργια δεν έχω λόγια βέβαια .. θυμάμαι με είχε πάει ο αδερφός μου στο 1ο κ είχα ξενερώσει "καλά τώρα Batman θα πάμε να δούμε shit !!" κ όταν βγήκαμε είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό από την ευχάριστη έκπληξη που πήρα !!!)
    Back to Arrow ... τους δείχνει ανθρώπινους με τις αδυναμίες κ τα αίτια τους κ παίρνει έξτρα πόντους η σειρά .
    επ.14 .. γέλασα τρελά με τη φάση που συγκρίνανε οι ήρωες μας τις ουλές τους ( copy from Lethal Weapon 3) Πολύ ευχάριστη κ η επιστροφή της Ελένας κ η μάχη που έδωσε με τη Σάρα ( επιτέλους οι γυναικοκαβγάδες σ' αυτή τη σειρά ξεφεύγουνε από το μαλλιοτράβηγμα ) ... Αυτά τα ολίγα .. :P ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με στενοχωρείς, αλλά γούστα είναι όλα :P || Εμένα μου αρέσει εμφανισιακά να είναι λίγο ξεχωριστοί, πιο κομικσάδικοι :P. Βέβαια και στο ρεαλιστικό δεν έχω θέμα που ήταν η τελευταία τριλογία (αν και με χάλασε που δεν είχε σπηλιά ο Μπάτμαν, ή που ο Μπέιν δεν ήταν τόσο Ντούκι... αλλά έπαιρνε από αλλού πόντους αυτή η τριλογία!!!).
    Ναι ναι πολύ ωραία όλα αυτά, και το catfight φοβερό (άντε να έρθει και η Κατγούμαν :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποια Σαρα μωρε.Μονο Ελενα. :P Η τυπισσα ειναι ερωτας μεγαλος..Γενικα η σειρα ειναι κορυφη για το ειδος της.Το μονο παραπονο μου ειναι οι ερμηνειες οι οποιες ειναι μετριες οι περισσοτερες...Η Λωρελ ειναι για πολλες φαπες.Μου φαινεται σαν να πρηστικε η Katie στην γυμναστικη μετα το SPN..Τοτε ηταν και αυτη ερωτας και εδωσε μαθηματα "bitchness" ενος χαρακτηρα..Μια ερωτηση που εκανα και σε εναν φιλο μου.Και τελος η ιστορια στο νησι προσθετει δευτερο ενδιαφερον ενω την περιμενα βαρετη στον πιλοτο.Ολιβερ ξεβρακωσε τους ολους και δωσε λιγο σημασια στην κακομοιρα την Φελισιτη.
    ΣΠΟΙΛΕΡ ΣΠΟΙΛΕΡ




    Δεν ηταν λιγο fail οτι πηγαν τον Σλεηντ εκει για να τον φυλακισουν?Δεν εδειξε καποιον αλλο μαζι του.Ποιος θα τον ταιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποια Σαρα μωρε? :P Μονο Ελενα.Η τυπισσα ειναι ερωτας..Η Λωρελ για πολλες φαπες.Φαινεται πρησμενη απο την γυμναστικη μετα το SPN..Καλα εκει ηταν και αυτη ερωτας μεγαλος και εδωσε ρεσιταλ "bitchness" ενος χαρακτηρα..Τωρα η σειρα ειναι κορυφαια για το ειδος της.Το μονο παραπονο ειναι οι εερμηνειες οτι ειναι μετριες οι περισσοτερες.


    ΣΠΟΙΛΕΡ ΣΠΟΙΛΕΡ
    Εκανα αυτη την ερωτηση σε εναν φιλο μου και το βρηκαμε fail.Εκει που πηγαν τον Σλεηντ δεν ειδα καποιον αλλον να τοον προσεχει..Ποοιος θα τον ταιζει τον καψερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ για Έλενα και Λώρελ (όπως και για Supernatural) αλλά και η Σάρα είναι ωραίο κομμάτι!!!! Και σαν χαρακτήρας μου αρέσει πολύ, με το παρελθόν της κτλ... και περιμένω να δούμε πολλά και από League of Assasins στη νέα σεζόν!!!!


    {ΣΠΟΙΛΕΡ}η πόρτα έγραφε argus, οπότε υποθέτω είναι δικός τους φυλακισμένος, και όλο και κάποιος θα τον προσέχει{ΣΠΟΙΛΕΡ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΙΛΟΣΠΟΙΛΕΡ
    Στο FB πετυχα ενα σχολιο σου που ελεγε οτι η Θια θα γινει Speedy.Ο Roy θα γινει μιας και δεν βγαζει τα κοκκινα και ποτε και θα τον λεει ετσι επειδη "χαθηκε" η Θια εκτος και αν το αλλαξουν απο τα κομικ..Οτι ηταν δικο τους το καταλαβα απλα δεν φανηκε να υπαρχει ανθρωπος τριγυρω εκτος αν πεταγονται με το ελικοπτερο.Τελος παντων.Αναμενουμε επιστροφη Σλεηντ σε κανα 2 σεζον..


    Εχει βγει και κομικ για την σειρα.Το χω κατεβασε αλλα εχω διαβασει μονο το πρωτο τευχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες το βράδυ το τελείωσα δυστυχώς ... άντε να περιμένω 1 χρόνο πάλι ( επειδή εγώ περιμένω να τελειώσει όλο για να το δω) ..
    ..... SPOILER .....
    Ξενέρωσα επίσης με το θάνατο της Μόιρας ( αν γινόταν στον 1ο ούτε που θα με ένοιαζε) αλλά πολύ ηρωικός κ συγκινητικός τρόπος για να "φύγει" . Βέβαια με αυτό το τρόπο άνοιξε ο δρόμος για τη Thea να πάει με το Μέρλυν ( περιμένω με αγωνία τον 3ο κύκλο επειδή διάβασα κ τα σχόλια σας σχετικά με το ότι θα εκπαιδευτεί λογικά από το πατέρα της ώστε κ αυτή να επιστρέψει δριμύτερη !!!) Απορία : Καλά τόσο ενημερωμένη είναι η Μόιρα με τη LEAGUE OF ASSASINS ??? K Μάλιστα γνωρίζει κ τον leader τους Ra's Al Ghul ?? ( τον οποίο θα ειδοποιούσε για τον Μέρλυν ?)
    .. επίσης μου έχει φανεί πολύ εξωπραγματική η όλη φάση με τη Sin (καλά σ'ένα απομακρυσμένο κ άγνωστο νησί πέφτει το αεροπλάνο κ τυχαία ο πιλότος έχει μια κόρη η οποία μένει ..που αλλού ? Στο Στάρλινγκ ???)
    Καλά όταν πρωτοείδα την Ιsabel Rochev ( Summer Glau) απόρησα που δε τη 'ρίξαν στη δράση ,μετά βέβαια αποζημιώθηκα ...ασχέτως του αποτελέσματος (μ' άρεσε k στο Terminator series) Πάντως στο 2ο οι γυναίκες πήραν το πάνω χέρι !!! Go Girls !!!
    Aν κ στα τελευταία επεισόδια πολύ τη συμπάθησα πάντως τη Λώρελ .. περίμενα να κάνουν κ τη Σάρα κεντρική ηρωίδα στη σειρά , στενοχωρήθηκα που μας άφησε κ έφυγε !!!
    Τέλος θα προτιμούσα να παρέμεινε ο Ροι με super strength !!!
    Υ.Γ Έδειξε στο Arrow τη σκηνή με το Μπάρυ (Flash) k τον Όλιβερ στη ταράτσα ?? (Αφού έφυγε από το Σταρλινγκ μετά έγινε Φλας λόγω καταιγίδας αλλά εμείς μαθαίνουμε μόνο ότι είναι σε κώμα ??)
    Υ.Γ Σορρυ για την "έκθεση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμένα το Arrow είναι από τις σειρές που περιμένω πως και πως, γι' αυτό δε μπορώ να περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν (αν και θα ήταν πιο απολαυστικό να τα βλέπω μαζεμένα!!)
    Υποτίθεται ότι η Μόρια έχει και κονέ (δεν ήξερε τι και πως, απλά είδε που είχε ταξιδέψει ο Μέρλυν και έμαθε το όνομα). Ελπίζω να δούμε πολύ League of Assasins στην επόμενη σεζόν!!!! Στην αρχή περίμενα να βλέπαμε καναν Ρας Αλ Γκουλ μέχρι το φινάλε, αλλά το αφήνουν για άλλη σεζόν απ' ό,τι φαίνεται. Τώρα που θα έχουμε και Μέρλιν βασικό, λογικά θα δούμε μέσα στην σεζόν και τον Ρας (έστω στο season finale).
    Αυτό με την Σιν όντως, ήταν κάπως περίεργο (και αχρείαστο!). Πάντως με το Ρόι εμένα μου άρεσε που στο τέλος έμεινε χωρίς μιρακούρου.. γενικά δεν ήθελα κάποιος από την ομάδα να έχει ψεύτικες δυνάμεις και ήταν το μόνο που με είχε ξενερώσει αρχικά, αλλά μετά το διόρθωσαν! Η Σάρα λογικά θα επιστρέψει, στην επίσημη περίληψη την γράφει ως βασική για την 3η (αλλά τις πετάνε κάτι τέτοιες βλακείες οπότε μην ελπίζουμε και τζάμπα... αλλά ότι θα επιστρέψει, θα επιστρέψει!!!).


    Υ.Γ. Αυτή τη σκηνή θα την δούμε στον πιλότο του Flash. Λογικά ο Barry θα τρέξει μέχρι την Στάρλινγκ να πει τα νέα στον Όλιβερ!


    Υ.Γ.2. Χαρά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. molis eida to pilotiko epeisodio.san seira fainetai kalh alla dystixos o flash einai apisteyta ksenerotos ligos k floros san hthopoios k etsi h seira tha faei akyro apo emena.krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι όντως, ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι (όχι ότι με χαλάει, αλλά θα προτιμούσα κάποιον που να μη μοιαζει με παιδάκι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή